Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Why Not Jo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Traver  
 Vallak
 13 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Why Not Jo, i daglig tale kaldet Joey, er en fuldstændig fantastisk fyr, som mangler det perfekte hjem.

Historien bag:
Vi har desværre måtte aflive vores anden hest pga. forfangenhed. Og eftersom heste selvfølgelig ikke må stå alene, valgte jeg at rykke ham på en rideskole i nærheden. Han har været vant til at stå med 1-2 heste udover ham selv, han er vant til hygge, skovture, masser af foldtimer osv.
Det betyder at han, til min store ærgelse, ikke trives på rideskolen. Derfor søger jeg et nyt hjem til ham, hvor han kan få det han savner. Jeg vil finde det perfekte match ift. ejer og opstaldningssted, hvilket betyder at salget ikke er en hastesag. Hvis jeg ikke finder det match, så sælges han ikke.

Om Joey:
Joey er en fantastisk hest. Han er kælen og kærlig overfor både andre heste og mennesker. Han kan med ALLE heste og er ikke i stand til at dominere, istedet er han ofte en af dem de andre er lidt hårde ved. Han kan med alle mennesker, børn, ældre og andre kan sagtens strigle og nusse med ham og skridte rundt på ham. Han er et rigtigt nussehoved, som man kun kan holde af.

Som traver er han kluntet og har en kluntet gang, derfor bliver han aldrig en stævnehest. Han kan skridte, trave og galopere. Når han skal galoppere har han dog brug for lidt ekstra plads, her har jeg benyttet længere stier og stubmarker. Jeg har brugt ham som skovturshest og han ELSKER det. Jeg rider alt mellem 2 og 15 km ture, skiftevis skridt og trav. Galop hvis mulighederne er der.

Om fremtidige ejer:

- Han SKAL kunne stå privat. Enten ved en nærliggende gård eller hvis du har mulighed for opstaldning hjemme, med mulighed for godt med foldtid.

- Den primære ridning skal være på udendørsbaner, marker eller på tur.

- Alle kan ride ham. Men som ejer ønsker jeg en der har lidt erfaring, da han selv er ung og uerfaren og har brug for en der kan guide og lede ham på vej.
 
 

[Salg] Fantastisk Vallak sælges!

Privat salg

Sælges for 13000 kr
Sælges med udstyr for 15000 kr

Han har rødt hestepas




Pris: 13.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Google
ID: 208334201100584
F: The Liquidator (US)
M: Kiola Sensei
MF: Mr Flirt (US)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 11 juli 2018 kl. 12:31, og har været vist 9891 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider