Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aay Ayaat Ibn Aj Rafiq OX

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hingst
 3 år 
 155 cm
 Sort
Drømmer du om at ride gennem landskabet på en gudesmuk sort araber? Her er drømmehesten til dig. Ayaat er født med en stjernespækket stamtavle og han er i sig selv en helt særlig stjerne, smuk sort og dekoreret med sin helt egen hvide stjerne i panden.
Ayaat har været fremvist på det nationale show for arabere og fik 41,5 point. Han er vant til at blive håndteret og går direkte ind i trailer, traffiksikker og rolig.
Hans bevægelse er alt, hvad man kunne forvente af et unghest af denne kvalitet, med halen højt hævet og en elegant kropsbygning. Ser man ind i hans intelligente øjne, virker han fuld af visdom og kundskab, langt ud over sin alder. Han har masser af karisma og en fantastik rolig udstråling. Hans farfar var Vervaldee, som selv er ud af Versace, og morfar var den helt særlige og unikke hingst Nafal, som stod hos Charlotte Davidsen. Selvom 2018 måske ikke er hestens år, så kan det absolut blive året for din hest, og Ayaat er lige netop den hest du har drømt om. Han vil være din tro følgesvend igennem livet, og han er klar til at påbegynde videre træning. Video kan ses her: http://bit.ly/AyaatIbnAjRafiq
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: OX 7045
208336OX1607045
F:   Link
OX+ 6080
(OX DK)
M: Abhadulla Nordine OX   Link
OX 5213
(OX DK)
MF:   Link
OX+ 4307
(OX DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 29 marts 2018 kl. 15:48, og har været vist 5837 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider