Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Velvet+

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hoppe
 22 år 
 167 cm
 Sort
Nu blev det så min tur til at sætte en god ven til salg. Hvis jeg kunne have hende, var hun her hos mig, men det er der desværre ikke mulighed. Derfor søger Velvet et dejligt nyt 5 stjernet hjem, for de sidste år her på jorden. Hun elsker at få opmærksomhed! Nogle gange kan hun godt søge lidt for meget og begynde at skubbe lidt for at få opmærksomhed. Hun er en meget følsom hest, som gør man virkelig skal overveje hvad man gør når man er sammen med he de, da det nemt kan misforståes fra hendes siden.

Velvet er 16 år, og omkring 165 i stang +/-. Hun er en hest der knytter sig MEGET til sin ejer. Derfor er det også vigtigt for mig det er hendes sidste hjem, da hun i forvejen har været en del kastebold.

Velvet er sød i alt omgang, engang været stejlehest men kun pga dårlig sadel der ikke passede, det har hun tildens til når der er noget der gør ondt eller er ubehageligt. Hun er passet med smed, tænder osv.

Da Velvet har en masse skader i sine ben, er det vigtigt for mig nye ejer er klar på at hun ikke kan noget specielt i ridningen, dog elsker hun horsemanship og er også meget god til det!. Derfor ønsker jeg Velvet skal gå som skovturshest et par gange om måneden, hun kan ikke holde til at blive redet for ofte, eller hun kan komme ud til en pige/dreng der bare gerne vil lave noget horsemanship. Da jeg gerne vil videre i min ridning, må jeg erkende at Velvet ikke kan klare denne opgave.

Velvet står pt med en fibersprængning i låret, så hun lige nu ikke kan traves og galopperes. Hun kan starte genoptræning om ca. 1 uge.

Der følger 300g udedækken, 1 grime og hendes hovedtøj med Velvet.

15.000 Kr dog er jeg villig til at få byd, da jeg gerne vil have et godt hjem før pris!
 
 

[Salg] Sød skovturshest sælges

Privatsalg

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 163046
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 januar 2018 kl. 17:34, og har været vist 159 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider