Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pipoli

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 24 år 
 142 cm
 Rød
Pipoli er en araberblanding med et fantastisk sind. Han er en strålende allround pony, som jeg har haft glæde af i 9 år. De første 4-5 års tid red jeg nogle enkelte stævner på ham, men da jeg aldrig har været det største konkurrencemenneske holdt jeg ikke ved det.

Jeg har primært brugt ham til dressur og turridning, men vi har også forsøgt os med Mounted Games, hvor vi bl.a. deltog i Nissecup 2013 i Sverige. Han er utrolig lærenem og hurtig, så det fik vi fine oplevelser med.

Jeg har også været til enkelte springstævner på ham, dog ikke højere end 50 cm, og jeg har også deltaget i et springkursus på ham. Men da Pipoli er meget opmærksom af sit temperament, har han en tendens til at kunne blive bange for springene, så han kan finde på at stoppe foran dem. Da jeg udover det ikke er den største springrytter udviklede vi os aldrig i det.

Pipoli er en hest der vil fremad, men han har altid været styrbar, og han har aldrig bukket med mig. Så er man glad for fart, og vil man hellere have en hest man skal holde lidt tilbage end at drive frem, er han den rette. Han er hesten der godt kan finde på at se spøgelser, når man rider tur med ham, men omvendt så klarer han fint at en traktor eller mejetærsker kører forbi ham. På staldgangen er han utrolig medgørlig og står helt stille.

Jeg har redet 2 orienteringsridt med ham, og i det hele taget redet meget i naturen med ham, både på strand, skov og på landeveje. Han er hesten der aldrig bliver træt, så man kan få lange gode ture ud af det.

Jeg har også haft brugt ham til Åbent Landbrug, hvor han en hel dag har trukket mindre børn rundt, hvilket han klarede fint.

Han er ikke blevet redet særligt hyppigt det sidste års tid, da jeg har været ude at rejse, og grunden til jeg sælger ham er fordi jeg inde for det næste års tid flytter hjemmefra og starter videregående studie, så salget bliver med sorg i hjertet, og det er vigtigt for mig han kommer til et godt hjem.
 
 

[Salg] Frisk araberblanding til allround brug sælges!

Privat salg, forbeholder mig retten til at vælge mellem købere, grønt hestepas, forsikret gennem Kongeriget Danmarks Hesteforsikring

Der medfølger sadel, hovedtøj, sadelunderlag, diverse skridttæpper og fleecetæpper, regndækken, vinterdækken, grimer, bandager, gamacher, martingal osv.

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200009252
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 27 juni 2018 kl. 11:09, og har været vist 2768 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider