Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aragon

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 18 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Efter længere tids overvejelser har vi besluttet at sætte vores elskede hest Aragon til salg. Aragon er en sød og rolig hest med et hjerte af guld. Han elsker opmærksomhed, og er generelt nem at have med at gøre.

Han elsker at springe, og er meget ærlig. Han stopper ikke, og hjælper sin rytter, hvis afstanden ikke lige passer. Samtidig er han meget styrbar og løber ikke, og han egner sig derfor godt til den lidt mindre erfarne eller nervøse rytter. Han har også startet lidt stævner, og er nem at have med ude. Kigger ikke på fyld, og har startet flere terrænstævner og har sprunget i Dyrehaven.

De år vi har haft ham, er han kun redet sparsomt i dressuren. Han kan det grundlæggende, men er lidt mageligt anlagt. Hvis man hovedsageligt vil ride dressur, er han ikke den rette hest.

Aragon elsker en god tur i skoven, og kan rides ud både alene og med andre heste. Han fungerer dog bedst med andre. Han løber aldrig, og er altid nem at stoppe.

Aragon er altid rolig under rytter, og han er typen der kan stå stille i længere tid uden at blive overtændt. Han har også været redet lidt uden udstyr, og kan sagtens rides bidløst.

I stalden gør han ikke en flue fortræd, og står stille under opsadling, klipning etc. Han er nem at trække til og fra fold, og kan gå på fold både alene og med andre. I de år vi har haft ham, har han ikke gået i trailer, hvorfor det vil kræve lidt tilvænning. Han har dog været transporteret til stævner jævnligt ved tidligere ejer.

Han er passet med alt(smed, vacciner, klipning etc.) Mellem maj og september plejer han at gå på døgngræs, hvilket fungerer rigtig godt. Han er lidt nøjsom af type, og kræver derfor ikke så store mængder foder, og er desuden ikke en kræsen hest.

 
 

[Salg] Godmodig lærehest sælges

Aragon er en del af vores familie, og vi har ikke travlt med at sælge ham. Derfor sælges han kun til et godt, blivende hjem med mindst 6 timers foldtid om dagen. Han ville egne sig godt som hygge/lærehest eller evt. som selskabshest.

HJEM FØR PRIS – Det vigtigste for os er, at Aragon får et godt hjem, og prisen er derfor til forhandling ved rette køber. Diverse udstyr(springsadel, trense, dækkener, underlag mm.) kan desuden tilkøbes for et rimeligt beløb.

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 162541
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 25 september 2019 kl. 11:59, og har været vist 6183 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider