Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Charlotte af Eriksholt

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Frieser  
 Hoppe
 10 år 
 165 cm
 Sort
Nem og helt ukompliceret 9 årig frieser hoppe sælges.

SE VIDEO HER: https://youtu.be/-vKKsK2lFL8

- Trafiksikker (også busser, motorcykler mv.)
- Kan rides ud alene
- Rolig ved dyrlæge og smed
- Tilpasser sig nemt andre heste på folden
- Ingen skader
- Går uden sko
- Passet med smed, dyrlæge, tænder, kiropraktor og sadelmager
- Rides bidløst
- Stg. 165 cm.

Perle (navn i daglig tale) er en utrolig dejlig hoppe, som man altid kan stole på. Jeg har haft hende i 4 år, og hun sælges udelukkende, da jeg efter sygdom i familien, har mistet interessen for heste.

Jeg har mest redet tur, men også bane, samt deltaget i ridelejr, kørt ud og redet ved skov/hav samt deltaget i DHE (agility og dressur klasser på hestens præmisser), dyrskue i Odense og kåring.

Hun er bedst ved afvekslende arbejde, og er bl.a. super til agility, både fra jord og ryg, da hun nærmest aldrig er bange for noget.

Før jeg fik hende, blev hun redet i bakket terræn ved skov og hav, så hun har set lidt af hvert. Hun er tilredet bidløst, og jeg rider også bidløst, det fungerer hun rigtig godt med.

Hun er hele sit liv blevet redet efter hestens præmisser med tanke på hestens krop og indlæringsevne. Hun er redet med let kontakt, og har aldrig været redet strammet ind eller 'pakket' sammen.

Det sidste år er hun ikke redet regelmæssigt, pga. sygdom i min familie, men hun har været lidt igang igen de sidste mdr. Hun er dog en hest, man nemt kan lade stå i flere mdr, og stadig sætte sig op på en nem og rolig hest. Eneste udfordring ved at lade hende stå, er at hun nemt tager på, hvis hun ikke får motion. Hun er meget nøjsom, får kun vitaminer og hø/wrap. Hos mig går hun i løsdrift, og det fungerer hun godt med.

Perle er ikke en hest til helt nybegyndere. Hun er god som dagen er lang men har brug for en rytter, der kan give tydelige signaler fordi det trives hun bedst med. Hun er aldrig voldsom eller løber, men man skal vide, hvordan man giver de rigtige signaler og kort sagt vide, hvordan man rider. Jeg havde ikke selv redet i 5-6 år, da jeg fik hende, men har redet on/off i ca. 20 år, så jeg var meget 'rusten', men kunne sagtens ride hende.

Perle har en bedste ven, en frieser vallak på 11 år. Han kan medfølge gratis, men med forbehold/krav. Han er ikke skadet, men det er heller ikke sikkert, han kan rides. Jeg har haft ham, siden han var 1 år. Jeg uddyber gerne ved interesse.

Begge heste er registreret ved KFPS, og har stamtavle og pas fra Holland. Begge heste er avlet i Danmark af danske avlere.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208224000231333
F: Tietse 428
Frieser
M: Rineke Fan Friduwich
Frieser
MF: Erik 351
Frieser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 august 2017 kl. 09:40, og har været vist 4683 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider