Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Calypso

Video
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 18 år 
 119 cm
 Broget
Unik børnpony til den ambitiøse lille springglde pige eller dreng. Calypso kan gå hele vejen til DM infenfor 1 år med rytter på op til 10 år, der tænder på at springe. Calypso er profssionelt tilredet, klar til Distrikstmesterskaber. Springer alt og højt med ekstremt overskud. Meget nem ridelig - også med blød hånd. Han går virkelig fint også med den urutinerede rytter.
Mine tvillinger har haft ham med til diverse stævner og Calypso tager ALT med interessese. Senest Agility for børn, hvor mine 7 årige håndterer ham i alle udfordringer.
Calypso har stor spring kapacitet. Min datter på 11 springer 1 meter på ham. I løsspring klarer han nemt højere spring. Han har veludviklet springteknik og redder de fleste srping uden hjælp fra rytteren. Vi sælger ham udelukkende fordi han fortjener at få udnyttet sit enorme potentiale og ingen af mine tvillinger tænder på springningen.
Calypso er sød, kontaktsøgende, elsker børn. Er vant til hunde, larmende unger, vand, store landbrugsmaskiner etc. Sparker ikke og smider aldrig af. Min datter rider ham pt kun i grime. Han går i løsdrift hos os og er vant til flyvende fasaner, blæst etc. så stabil på tur osv. Sælges ikke til Rideskoler.
 
 

[Salg] Børnepony til den springglade rytter

Calypso sælges til private. Er passet med hovtrimmer, vaccinationer etc. Sadel fra England, trense og grimer medfølger. Grønt hestepas. Udlånes IKKE.

Pris: 19.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200609068
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: M
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 august 2017 kl. 14:11, og har været vist 1818 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider