Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dominik

Billede
Billede
Video
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 20 år 
 167 cm
 Mørkebrun
Det er med utroligt tungt hjerte at jeg har valgt at skille mig af med verdens dejligste hest. Jeg har desværre ikke den tid som han fortjener. Dominik har været i familien siden han var 4, hvor jeg købte ham som dressurhest, men grundet rytters sygdom, har han været brugt som hygge og skovturshest. Dermed er han på ingen måde slidt ned, men grundridningen er på plads. Han har mange gode år som konkurrencehest tilbage.

Dominik er et kæmpe hyggehoved, som elsker at være med, der hvor tingene sker og hvor der er masser af nus og klap. Børn og hunde er mere end velkomne i hans selskab. Han er rolig og omgængelig også på tur, både i flok og alene.

Dominik har været i fuld ridning siden nytår og udvikler sig dag for dag. Han er super lærenem og samler derfor hurtigt op på øvelserne, hvor bæring og sving, kommer i takt med opbygning af muskler. Han er redet med en let hånd og hans fantastiske sind gør, at han kan rides af alle. Jeg forventer at starte La1 til La3 inden sommerferien og han vil med lidt flere muskler, snart være klar til mere. Dominik er efter Kawango og Dolomit og er dermed en varmblod af den gamle skole, hvor der er noget mere krop og også et roligt temperament, hvor han kan tændes, hvis man beder om det.

Dominik har tidligere sprunget med henblik på jagt, dog har jeg ikke praktiseret dette i de sidste måneder, da jeg slet ikke er springrytter. Der er ingen tvivl om at han egner sig fint som all-round hest også.

Dominik er for dig, der vil have en gentleman som du kan tage direkte ud og starte på, uden at være nervøs for pludselige reaktioner.
 
 

[Salg] Skøn dressur el. allround vallak

Dominik er passet med alt, fra tandlæge til kiropraktor. Han fik helt ny sadel i vinters som er helt tilpasset ham og som kan følge hans udvikling, i muskulaturen.

Pris: 47.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0401125
F:
DH 293
(DV DK)
M: Dolitta
RDH 5529
(DV DK)
MF:
DH 314
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 09 maj 2017 kl. 10:52, og har været vist 3034 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider