Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mr. T

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 17 år 
 170 cm
 Lys skimmel
Det er med blødende hjerte, at jeg ser mig nødsaget til at skille mig af med min bedste ven, men grundet studie har jeg ikke længere den tid og opmærksomhed han fortjener.

T er en hest med utrolig dejlig udstråling og med massere af energi.
Han er nem på stald og har ingen unoder udover han til tider kan have svært ved at stå stille, men han hverken bider eller sparker. Derudover er han et rigtigt nussehoved, der elsker opmærksomhed.
I hverdagen er han energisk og giver stort set altid en god ridetur, både til dressur og spring. Han kræver en rutineret rytter, der ikke er bange for at sætte ham på plads. Han er en opmærksom hest, men kan også sagtens være helt rolig - det afhænger lidt af dagen. Han kan rides ude, i skov og i ridehus, både alene og med andre.

Han arbejder godt til dagligt i dressuren, og kunne sagtens udvikle sig mere her, hvis rytteren har interesse for det. Han kan sagtens gå mere dressur og vil egne sig fint hertil. Til spring er han energisk og frisk, men meget styrbar og man kan mærke han elsker det. Han har den rette tænding! Derfor vil han være et perfekt emne til en beriderelev.

Han er ikke alderssvarende uddannet, da vi havde lidt startvanskeligheder efter jeg købte ham som 4-års og pga. godt 1,5 års pause grundet jeg skulle opereres og han fik en lille skade, lige da jeg måtte begynde at ride igen. Denne skade har ingen betydning haft for ham, udover en pause, hvor han havde tid til at blive en smule mere voksen. Og han har derfor mange gode springår i sig endnu!
Efter vores uheldigheder er vi i sommeren 2016 startet på stævner, hvor han er begyndt at finde sig godt til rette. Vi starter La klasser, men er kvalificeret til at komme videre op i Mb og kapaciteten er til det!
Han er en hest der skal ses og prøves!
 
 

[Salg] Springhest med massere af uudnyttet kapacitet

Udlånes ikke.
Hjem før pris.
Blåt pas.
Passet med dyrlæge og smed.
Udstyr medfølger

Pris: 125.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Google
ID: 208333DW0705185
F: Corratus
Dansk varmblod
M: Sandra
MF: Sandro
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 11 april 2017 kl. 09:00, og har været vist 1956 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider