Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hlaða

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 22 år 
 135 cm
 Mørkebrun
Hlada fra Arbakka
 
 
 

[Udlån/Udleje] Aka, bidløst trænet islandsk hoppe udlånes

Hej derude

Jeg har en islandsk hoppe, Hlada, som jeg gerne vil låne ud, da jeg skal i praktik i udlandet og gerne vil have at nogen kan få glæde af hende imens. Jeg vil udlåne hende i en lidt længere periode (over et år) til én person.

Hlada er 14 år, 5-gænger og trænet indenfor forskellige retninger af klassisk dressur, hovedsageligt bidløst. Hun kan ride i rebgrime, cordeo, kapsun, uden noget og i bid for en blød hånd. Jeg har også lavet en del løsarbejde med hende. Vi har haft gang i sideførende bevægelser, er ved at få styr på trav på volte og arbejder på overgange mellem tre gangarter.
Hun bliver sjældent forskrækket og er en cool hest (vandt til at blive udsat for en del underlige ting). Hun er vandt til at ride ud alene.
Tölten er ikke trænet ret meget, da vi har haft fokus på andre ting.
Hun har fået føl for to år siden og har haft en del pauser efterfølgende. Ligenu har hun ikke været redet siden jul, så hun er godt i gang med at miste formen.
Hlaða kræver en erfaren rytter, der er blid og følsom, men kan være fast, når det kræves. Hest med meget personlighed, sensitivitet og ind i mellem temperament. Er meget lyttende og sød, når man træner på hestens præmisser.

Jeg kunne godt tænke mig en låner, der er interesseret i at udvikle sig med hesten og fortsætte noget af det arbejde, jeg har gjort. Du må meget gerne være interesseret i akademisk,barok,klassisk,neoklassisk dressur, løsarbejde eller lignende. Gerne være lidt nørdet ligesom mig ? Derudover er det vigtigt at hesten kommer til at have meget plads og samvær med andre heste.

Jeg har haft hesten i 8 år og vil gerne have kontakt og spare med dig i løbet af dit udlån. Jeg kommer til at være i Danmark noget af tiden, måske kan jeg komme på besøg indimellem.

Det er meget vigtigt for mig at dig, mig og hesten passer godt sammen, så du skal selvfølgelig ud og møde os.
Hesten står lige nu på en mark på Helgenæs i Syddjurs.

Skriv til mig på email eller telefon (med fare for jeg er i Sverige, når i ringer), hvis i vil høre mere.

Mange hilsner Andrea
 
 
 
ID: HST 162233
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 24 marts 2017 kl. 19:03, og har været vist 2906 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider