Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sjalina

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Søger du en smuk og fantastik allround pony til dressur, spring, military, skovture og hygge, så er det Sjalina du mangler! Sjalina er en hoppe som er nem at omgås i boks og på staldgang og hun elsker opmærksomhed. I ridning er hun sød og arbejdsvillig. Sjalina er mest blevet brugt til dressur, da rytterens interesse har været der.

Sjalina har været ude og opleve rigtig mange ting og er super cool til nye udfordringer. Vi har været til en masse stævner, ridelejre, et år til store hestedag, hvor vi fik nogle super fine karaktere og meget mere.

Sjalina har startet La klasser mod heste med flotte procenter. Til daglig springer vi baner på 70cm og hun springer med fin teknik og overskud. Løsspringer let over 1 meter. Hun er super cool, ikke bange for noget og kan let tændes og slukkes til hver en tid. Super sød i skoven, hvor man kan tage både en afslappet tur for lange tøjler og en frisk galop. Hun kan rides bidløst, både i kapsun og i cordeo. Kan diverse tricks som neje og spanske skridt.

Vi er derudover gået i gang med tilkørsel af hende og vi er nået til at hun skal til at få spændt vogn på for første gang. Hun er 100 % trafiksikker, selv ved tung trafik.

Sjalina er perfekt til både den ambitiøse stævnerytter og til den unge rytter som bare ønsker sig en masse oplevelser med en super sød pony. Har grønt pas, men kan kåres i f1 i pintoforeningen (hun er skimmelbroget) og hendes eventuelle afkom kan kåres i f2, hvis det er efter kåret pintohingst.

Sjalina er 148cm og fra 2008. Sund og rask pony, der går uden sko og er passet med smed, dyrlæge og massør. Kan klippes uden problemer.

Diverse udstyr medfølger som; trense, dækkene, tæpper, underlag og mere.
Kun seriøse hendvenelser ønskes.
 
 

[Salg] Fantastisk allround pony

Vi ønsker os at finde et 5 stjernet hjem til vores kære pony og giver os ret til at vælge mellem eventuelle købere. Hestepas og diverse udstyr medfølger, såsom trense, dækkener, tæpper, og forskellige ben beskyttelse.

Pris: 38.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200810748
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Let kørsel-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 23 januar 2017 kl. 11:09, og har været vist 354 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider