Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Point Springs Salut

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 21 år 
 150 cm
 Brun
Det er med blødende hjerte at jeg sætter min elskede hest ?Point Spring?s Salut? til salg. Mine ambitioner omkring min ridning er nogle helt andre end for et år siden, og kun derfor får en ny rytter nu mulighed for at overtage Danmarks skønneste hest.
Han er hesten ALLE bemærker og snakker om, da han trods hans størrelse nemt til stævner lægger sig ud med de store heste i kampen om placeringerne. Dette gør sig gældende i både spring og dressur.
 
Inden for et år er han gået fra at springe 50 cm til træning til nu nemt at springe baner på 110cm, derudover har han løssprunget 160cm.
Han springer med stort overskud og en fantastisk teknik der kun forbedres fra gang til gang. Han går til springundervisning to gange om ugen hvilket både ses og mærkes.
Han er kommet sent i gang med hans uddannelse inden for springning men dette er på ingen måde negativt da det bare betyder at på trods af hans alder er han på ingen måde ?træt? eller ?færdig?.
 
Inden for det sidste år er der lagt også lagt mange ressourcer i hans dressur træning, hvor jeg har haft hjælp fra Morten Kjelstrup, Lene Lindegaard, Laura Møller-Nielsen og senest af Heidi Stendahl Andersen som alle har været positivt overraskede over denne lille hest. I dressuren kræver han en rytter der tør ride frem da han ellers godt kan finde på at gå ind og ?putte sig?. Når det er sagt har han en super lækker gang og hans nuværende form gør at hans bevægelser virkelig er i top. Han kan øvelser som kontra galop, versader, schenkelvigninger, traverser, øgninger i både trav og galop, samt changementer.
 
Salut har inden for de sidste 7 måneder startet cirka 20 stævner, til 17 af de 20 stævner er kommet hjem med rosetter, placeringer og ros helt op til skyerne. Han elsker opmærksomhed og tiltrækker en hel del af den på en stævneplads.
Han er i skoven mindst en gang om ugen enden alene eller med andre heste. Her er han både med på en lang skridttur eller en tur hvor vi rider fuld galop, det er for ham underordnet han elsker bare at være afsted på tur.
I september måned sidste år havde vi ham med på stranden for første gang hvor han gik lige ud i vandet, faktisk var vi helt ude at svømme hvilket han nød fuldt ud.
 
Han går lige i trailer, lader sig klippe på hele kroppen, går med 4 sko og er dermed vant til smed, står stille på staldgangen, han er nem på fold, han er stævne vant, i bund og grund er han bare en super dejlig ukompliceret og velopdragen hest, som man glædes over at være sammen med. Hver dag!
 
 

[Salg] HELLERE LILLE OG VÅGEN END STOR OG DOVEN!

Videoer kan ses her:
https://www.youtube.com/watch?v=LNyABh3RVaY&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=d7MsYM-SUxI&feature=youtu.be

Pris: 70 000kr
Med i prisen er en KÆMPE udstyrspakke, heriblandt en tilpasset passier optimum dressursadel til en værdi af 20 000kr.

Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem eventuelle købere.
HJEM FØR PRIS!
Kun seriøse henvendelser! 

Pris: 70.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200302218
F:
NFHR-E 108
M: Hvedemosens Safir
9602302
MF:
NFHR-E 98
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Registreret som hest
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 maj 2017 kl. 21:59, og har været vist 1758 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider