Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Four Roses

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fell  
 Hoppe
 8 år 
 137 cm
 Brun
Roses er en skøn fellpony, som blev tilredet i Juli 2016. Var på st. Hestedag sep 2016. Så det siger noget om hendes fantastiske temperament. Hun er tilredet og meget samarbejds villig. Dog skal hun holdes i gang ellers vil hun hellere hyggesnakke. Roses rytter skal have styr på sin ridning, så hun Ikke lære en masse unoder. Hvis Roses bliver forskrækket, vare det 2 sek og så er ro igen ( hvilket er yderst sjældent)

Hun kan rides ud alene.

Roses søger en rytter som vil ride hende 2-3 gange om ugen. Som elsker omgangen med hesten og hyggen i stalden og føler det er et frirum at komme ud og nyde det danske vejr uden der er meget selvskab i stalden, vi er en lille privat stald med 4 fell ponyer.

Roses skal fole i juni måned, så der bliver en periode hvor ridningen bliver begrænset, men jeg har andre der kan rides på imens. 
 
 
 

[Part] 100 % stabil fantastisk Fellpony

Du skal være over 16 år. og må max veje 70 kg. Jeg selv er 167 høj og vejer 63 kg, og her er ingen problemer. I stalden er der kun 5 ponyer opstaldet, så er du til socialt samvær, er det nok ikke her. Vi er alle voksen ryttere og er friske på en tur i skoven. Jeg har en mindre ridebane med lys og der er ca 2 km til skoven. Ridehus ligger 10 min gang fra stedet, men det koster. Der er ingen offenlig transport herud, så bil eller cykel er nødvendig.Ingen nybegynder og erfaring i stalden er nødvendigt. søger part 2-3 gange ugenligt, med en staldag. Pris 400 pr måned. En af de dage du kommer skal du lave hønet/samle pære fra folden. Jeg ser det som en selvfølge at man hjælper til med at ordne det seletøj man bruger og hjælper med til at lukke ind når det er nødvendig og man alligevel er i stalden. Om sommeren går de på fold hele døgnet.
 
 
ID: HST 161827
Dressur: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 januar 2019 kl. 10:49, og har været vist 6166 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider