Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mira Bella

Billede
Billede
Video
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 7 år 
 147 cm
 Rød
Opdatering: Mira Bella har startet sit første stævne, en LC1, som hun gennemførte i fin stil til 60%. Ridemæssigt gik Mira Bella til 68%, men hun kom lige til at gå forbi hegnet ud til de andre ponyer og fik 20 straf, derfor 60%.

Mira Bella er en rigtig smuk rød 6 års hoppe. Hun er god og rar som dagen er lang. P.g.a. tidsmangel er hun ikke blevet tilredet før i år, hvor jeg så har valgt at sende hende i professionel tilridning, da jeg må indse at jeg ikke får tiden til hende.

Mira Bella har aldrig været syg eller halt, hun er vant til at gå ude så meget som muligt både sammen med hopper og vallaker uden nogen problemer.

Mira Bella har sin far Remembers (Se link til Remember under stamtavle) gode gangarter og talent for både dressur, spring og terrænridning, og sin mors (kørehoppe) rolige tilgang til alting. Hun har nu været i tilridning i 1½ måned og hun kan rides til bidet i alle tre gangarter. Hun kan rides ude som inde, sammen med andre eller alene. Her er en pony som tager alting i stiv arm, ikke så meget som et buk har hun afleveret i løbet af tilridningen.

Altid sød og rar på stald, står helt stille når man strigler, fletter, sadler op og af, og nusser om hende. Nem at hente på fold, kommer så snart hun ser en og følger pænt med når man trækker med hende.

Mira Bella er sød at læsse i trailer, omend ikke så rutineret, så hun kan godt blive lidt svedt under lange køreture.

Hun har grønt hestepas som er helt up to date med medicinsider osv., er passet med smed og vaccinationer. Hun har jævnligt fået efterset tænder, men har aldrig haft behov for at de skulle ordnes. Mira Bella går uden sko.

Her er helt klart en fantastisk pony til rytteren der vi forme sin egen pony og en trofast ven for livet. Der viser stort talent for konkurrenceridning. Helt sikkert et kig værd.

Mira Bella kan frit leveres på sjælland. Ved levering længere væk, kan vi tale om prisen.
 
 

[Salg] Flot rød palominokrydsnings hoppe

Privat handel

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333201005398
F: Remember   Link
208333200305878
M: May Jet
Pinto-krydsning
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Senest rettet 01 november 2016 kl. 14:32, og har været vist 3720 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider