Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Georgia B

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Hoppe
 10 år 
 167 cm
 Mørkebrun
Georgia er en meget rolig men dog også opmærksom hest. Hun elsker at stå på staldgangen og blive nusset og kælet om. Lille G elsker at arbejde og vil altid gerne lave noget:)

I dressuren kan hun godt finde på at kigge lidt men så skal man bare lige få hende til at koncentrere sig om en og så er hun hurtig klar igen.

Jeg har kun sprunget på hende 1 gang indtil videre og der var hun virkelig skøn. Hun vil rigtig gerne springe, men hun er dejlig nem at styre og løber ikke fra en! Hun venter på dig og sørger for du er med hende(:

På fold er hun virkelig stille og rolig! Hun elsker at have selskab ude på folden og hun kan stort set med alle heste:)

Generelt er Georgia bare en vidunderlig og skøn hest. Hun kunne ikke finde på at gøre en flue fortræd. Min familie er ikke store heste folk men de elsker at være sammen med Georgia og er blevet helt vilde med hende:D

Hendes gangarter:

Skridt: Georgias skridt er virkelig dejlig! Hun træder godt igennem og har god bensaktion. Dog kan hendes takt godt blive lidt uren en gang imellem fordi hun træder for meget over sit eget spor:)

Trav: Hendes trav er så fantastisk! Her træder hun også godt igennem og hun er meget selvgående. Hun er nem og samle og rigtig nem at korte ned og ride frem.

Galop: Georgias galop er ikke så rumlig endnu. Før jeg fik hende blev hun mest brugt til spring (de sidste 2 år) så hendes dressurside er ikke blevet helt udnyttet. Grundet det træder hun stadig godt igennem og igen er nem at samle, ride frem og korte ned. Hun tager alle signaler rigtig godt!

Jeg er sikker på at hendes gangarter bliver endnu bedre da jeg er mest fokuseret på at udvikle mig i at ride dressur. Så når hun får de rigtige muskler og bliver redet mere og mere i dressuren skal hun nok få nogle endnu skønnere gangarter!

Hendes gangarter blev bedømt da hun var 4 år. Hendes resultater blev:
Skridt: 7.80
Trav: 7.70
Galop: 7.40
Ridelighed: 7.40
Samlet indtryk: 7.70
Gennemsnit: 7.60

Georgia er min første hest og hun har ikke som sådan haft en fastejer. Hun er blevet sendt rundt for at blive tilredet. Dog havde hendes sidste ejer stor kærlighed til hende men havde dsv. ikke tiden.

Georgia har været dressurhest men hun har blevet sendt ud hos nogle springryttere og derefter er spring blevet hendes 'hjemmebane' selvom hun er også virkelig stærk i dressuren.

Lille G har så meget potientiale og jeg kan ikke vente med at få det hele vist frem:)


 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: DE433331434907
F:
DVH 863
M: Jonstrupgårdens Scarlett   Link
DS 14076
MF:
DH 435
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 oktober 2016 kl. 11:36, og har været vist 61 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider