Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zynopziz firfod

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 7 år 
 168 cm
 Brun
Avls hoppe .5 årig Zynopziz firfod daglig tale Fiona søger et kærligt hjem! Far er Zardin-sønnen Hypnoze firfod kåret i oldenburger verband morfar er elitehingst Sunny - Boy .Stangmål på Fiona 168.
Jeg må desværre indse at kemien mellem os ej passer. Fiona er tilredet og har 3 gode gangarter, tilredet med hackermore / skal nævnes at stutteri ikke udelukkede hun kunne tilrides med bid. Hun Har lige fået fjernet 2 ulvetænder . Måske dette kan afhjælpe problemet og nu kan tilrides med bid, hvis man ikke ønsker ridning med hackermore. Fiona er en kontaktsøgende,nysgerrig hest. Hun vil egene sig godt som avlshoppe eller til allround hest hvis man er en erfarede rytter med kendskab til unghest. Jeg vil personligt mene Fiona kan blive en meget dygtig rideheste i de rette hænder,hun er en hest der er helt rigtig bygget.
Fiona fik i Juli md. En skade på fold efter et spark, dette har betydet hun har fået et overben over det ene øje/ hun er tjekket på Faxe og med tiden vil hun blive fin igen / ses allerade nu efter godt 2 mdr.
Hun er ikke god til trailer kørelse, læsning Intet problem / men i kørsel panikker hun .
Hun er en hest man nemt kommer til at holde af for hendes særlige ungheste personlighed. Prisen er sat ud fra at " sælges som avlshoppe / allround hest... selv om jeg som nævnt er overbevist om der er meget mere i hende. Hun går på løsdrift og er også opvokset sådan, hun ville derfor kunne ses hygge rundt der. Video af hende i ridehus haves. Spørgsmål besvares i PB.
 
 

[Salg] Avls hoppe Zynopziz firfod

Rødt pas . Privat salg

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 161705
F: Zardin firfod
MF: Sunny-boy
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nej
Transport: Problematisk
Opstaldningssted
Senest rettet 12 oktober 2016 kl. 21:59, og har været vist 1325 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider