Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wizzard

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Araber, fuldblod  
 Vallak
 10 år 
 154 cm
 Brun
Grundet studie er jeg kommet i tidsmangel og har derfor indset at jeg ikke har tid til min dejlige araber mere. Jeg har ikke den tid han fortjener længere og jeg synes det er synd at lade ham stå og ikke rigtig blive brugt. Jeg flytter til udlandet næste år og begynder på flere studier efter dette.
Om Wizzard:
Wizzard er en hest med et fantastisk sind og personlighed (på den gode måde). Wizzard er en OX araber med rødt pas, på 9 år. Han er 154 cm høj. Han er en hest som knytter sig utroligt meget til sin ejer, og er en meget kærlig hest. Jeg fik ham i konfirmationsgave i 2012, og han har været min bedste ven lige siden. Han er en følsom hest, som derfor ikke kan tåle en rytter med kort lunte og stort temperament. Grundet min mangel på tid til ham det sidste stykke tid, er han ikke i form. Han har ikke gået stævner de sidste 2 år, men var dog på stævnebanerne før dette, og er som en stor hund at have med ude. Perfekt at have med i byen og på stævnepladser.I dressuren kan han lave øvelser til LC-LB niveau ( da han var i form vel og mærke).Han kan tage nogle små spring, og han synes det er helt vildt sjovt, men da dette ikke er min stærke side, er det ikke blevet benyttet ret meget. Jeg har brugt en del tid på horsmanship med ham, og dette er han virkelig god indenfor, da han er super intelligent. Han er meget opmærksom på alle ens signaler man giver ham. Vi har også været på en kursus hos Tristan Tucker, som var meget imponeret over ham. Under ridning er han ekstrem blød i munden, og meget let i munden. I naturen er han ret vågen, men elsker virkelig at komme på eventyr! Derfor kræver han en rytter med mod og evner til at give ham en masse gode oplevelser i naturen. Før han kom ud til mig var han også med på et par jagter (uden spring) hvilket han var super til Muligvis ville han derfor egne sig godt til distance.Han er en engel på fold og kan med alle. Han tager altid rollen som den underdanige i et hierki. Han er passet med tandlæge, smed og dyrlæge, men blev dog ikke vaccineret sidste år (grundet stævne mangel/glemsomhed ;) ), og skal derfor revaccineres. Han har aldrig været halt.
Krav til dig:
Jeg vil kun sælge ham til en lille voksen-rytter og et blivende hjem. Grunden til at jeg ikke vil sælge til unge piger er at jeg skal vide at han bliver det sted hvor han nu kommer hen. Han skal have et hjem med mulighed for mange timers fold hver dag.Du skal som sagt være en lidt modig og tålmodig rytter. Du skal behandle ham som den dejlige og rolige hest han er.
Han koster 22.000
Prisen er rimelig fast. Der kan tilkøbes udstyr. Ved interesse eller yderligere spørgsmål bedes du kontakte mig her, på Facebook eller på nummer (efter kl 16 på telefon)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 161704
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 05 november 2016 kl. 10:36, og har været vist 1651 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider