Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cassiopeia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 7 år 
 164 cm
 Broget
Cassiopeia er en 7 års hoppe (14/4-10), som jeg desværre må sælge da jeg er blevet mor, og ikke har timer nok i døgnet, til at være der for hende som hun fortjener.

Cassiopeia har stået stille ride mæssigt i 4 måneder, grundet graviditet og fødsel, men er blevet holdt let i gang med longeringsarbejde. Vi er så småt startet op igen, men kondien og noget muskelmasse mangler selvfølgelig. Hun har blåt hestepas og er ikke kåret endnu, men hun vil være et oplagt emne inden for barokpinto verdenen.

Cassiopeia er en utrolig sød og kontaktsøgende hoppe, som elsker at være i centrum. Hun knytter sig meget til sin ejer, og er lidt af en en-mandshest. Hun har et godt hoved, og en fornuftig tilgang til ting som hun finder farlige. Hun er hos mig blevet brugt som hygge/hobbyhest, så vi har desværre ikke haft vores gang på stævnepladserne. Der har derfor ikke været det store behov for trailer, dog har hun i den tid jeg har haft hende været ude at køre med hestetransport et par gange uden problemer, så jeg kan ikke forestille mig at hun skulle være skræmt fra dette fremadrettet.

Cassiopeia er vant til større maskiner køre rundt på gården, og det siger hun ikke noget til. Hun siger heller ikke noget til alm. Biler, og cykler når hun ser dem i tide. Jeg ved ikke hvordan hun reagere på større maskiner på tur.

Cassiopeia er et stort mad øre, en slags plettet labrador. Det kan derfor give nogle udfordringer når sommerens dejlige friske græs slår sine rødder. Det kan med fordel være en god ide at påføre hende en mundkurv. Jeg har brugt en Greenguard, det har bare virket super godt og hun har derfor kunne holde lidt igen med indtaget. (Denne kan selvfølgelig medfølge i udstyret)

Cassiopeia har en tætsiddende torntap (røntgen billeder haves), men så længe hun bliver redet bagfra og får brugt hendes ryg korrekt er der ingen problemer. Hun går med en dejlig selvbæring når hun er i form.
Forsikringsselskabet har set hendes røntgenbilleder og har ikke stillet yderligere spørgsmål i henhold til policen.

Cassiopeia vil være oplagt avlsemne, da hun er en "rigtig" dame og viser tydeligt når hun er i brunst. Men hun er stadig nem at ride og omgås. Hun tændes hurtigt af vallakker så hun går i brunst. Det optimale vil klart være at hun kun går sammen med andre hopper.

Hun er den bedste ven man kan tænke sig. Passer man hende med hjertet og samtidig holder af hendes kærlige møsser fra mulen, så vil hun aldrig vige fra din side.

Cassiopeia er forsikret for 30.000 kr. liv- og uanvendelighed, samt sygeforsikring, jeg vil mene at denne kan overtages af evt. køber.

Cassiopeia udlånes ikke, og afbetaling er ikke en mulighed. Men man er velkommen til at prøve hende alt det man ønsker.
Prisen er uden udstyr. Evt. bud modtages kun når man har set/prøvet hende.

Udstyr kan tilkøbes for 10.000 kr., og det er inkl. alt hvad jeg har til hende. Bl.a. Dressursadel som er købt for 1 år siden, http://sadelmageren.dk/sadler/supreme/super-flex/, Equisoft dressurgjord, Micklem trense med SD pandebånd, 5 stks dressurunderlag (3 RBH, 1 catago, 1 BOT), 7 dækkener, Termatex lændedækken osv.
Jeg fortrækker telefonisk kontakt.
 
 

[Salg] Smuk barokpinto hoppe sælges

Privat salg

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333201006386
F:
EPIH 33
M: Amy S.
528004200028190
MF:
528004199002891
Dressur: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 09 april 2017 kl. 23:10, og har været vist 6304 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider