Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Højgaards Findus

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Vallak
 12 år 
 143 cm
 Gul

Højgaards Findus, i daglig tale Finne, er jordens skønneste pony udenpå og indeni, og det er med grædende hjerte at vi er nødt til at sætte ham til salg, men han får simpelthen ikke den opmærksomhed og kærlighed han fortjener.

Vi købte Findus for lidt over 3 år siden, og det har været tre år fuld af oplevelser. Findus er en dejlig fjordhest, 143 cm høj, men med kraftig bygning, uden at være tung. Han er fra 2005 og blev kastreret i 2010, men er på ingen måde hingstet i hans væremåde. Han er kontaktsøgende og imødekommende og altid utrolig kærlig.

Findus er en allroundpony der shiner i alle dicipliner han er blevet ?udsat? for. I dressuren er han velgående og samarbejdsvillig, han har tre gode gangarter hvor især galoppen skal fremhæves, med et godt spring og opadbakketendens. Han er en pleaser, og elsker at gøre det rigtigt. Vi har været på stævnebanerne sammen mange gange, og revet både placeringer og fine procenter hjem, over sportsponyer såvel som andre fjordheste. Vi har startet til og med LB3, med masser af plads til udvikling.

I springningen har Findus også stort talent. Han har gået LB1* med mig på D-plan, men har masser af potientiale at arbejde videre med. Han bliver ofte rost for sin springteknik. Han elsker at springe og gør det med stor lyst og glæde. Han har løssprunget 130cm, højere er endnu ikke forsøgt, og har sprunget 110 med rytter hos os.

I terrænet er Findus også en sand stjerne. Han elsker især jagt, hvor han er nem at styre i et felt, men nyder det til fulde. Tidligere ejer udnyttede jagtpotientialet mere end jeg har gjort, da jeg er en kylling, men vi har redet en jagt sammen, samt et militarystævne, hvor Findus også brillierede trods rytterfejl.

Findus er sød og nem i al omgang, rolig og 100% trafiksikker, kan både bruges til den rutinerede rytter der vil udnytte potientialet, til den nervøse rytter der skal bruge en stensikker og stabil hest eller til den yngre rytter, der skal opleve livet som hesteejer - derfor er det meget vigtigt for os at han ender hos det rigtige hjem og vi forbeholder os ret til at vælge i mellem købere.

Findus er ikke blevet redet helt så intenst de sidste par måneder, derfor er prisen ikke så høj, som var han på topplan.

Passet med alt sælges med alt udstyr.
 
 

[Salg] Dejlig allroundfjordhest, med det skønneste sind

Sælges kun til det helt rigtige hjem, åben for udlån.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Dejlig allroundfjordhest, med det skønneste sind

Udlånes kun til det helt rigtige hjem, åben for salg
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: FJH 752
208333FJ0503842
F:
EFJH 667
(FJ DK)
M: Løkling Janka
FJ 9777
(FJ DK)
MF:
9109194
(FJ DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 oktober 2016 kl. 20:44, og har været vist 285 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider