Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gallardo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Vallak
 5 år 
 155 cm
 Lys skimmel
AC Gallardo S som i daglig tale bare er Gallardo er en super skøn herre, han har hjertet og hovedet på det helt rette sted og samtidig noget at det mest nysgerrige der findes, kan han få lov at komme ud på opdagelse og snuse til ting, ja så er der intet bedre!
Jeg søger derfor en som har tid to gange om ugen til at hygge med ham og lave en masse ballade med ham.
Gallardo er kun i gang med tilridningen og jeg søger derfor til en start kun en passer, men med henblik på at du senere hen kan blive part og samtidig være med til noget af tilridningen alt efter hvordan det går.

Gallardo står i løsdrift på Notholmgård i Stenløse, hvor der både er stald, ridebane, ridehus og ridestier tilknyttet, så der er rig mulighed for gå ture, løsspring, agility, horsemanship eller hvad man nu ville kunne finde på at lave med ham.
Der er ingen udmugning eller andet der skal gøres, det eneste jeg regner med er at man gider tage ham ud og give ham noget kærlighed, de dage jeg ikke selv har mulighed for at komme.

Som sagt er Gallardo lige så god som dagen er lang, men han har stadig araber tændingen uanset hvor rolig han ellers måtte være, og nogen dage kan alt tricke ham, derfor behøver man til dels en hvis erfaring, mere som en sikkerhed foranstaltning! Han er ikke fuldstændig hjernedød når han geare op, men kan være svær at få til at falde ned igen, derfor bør du være en rolig person da det smitter af på ham, bliver du først stresset eller hidsig over hans opførelse, så er han bare endnu mere irriterende.

Har det/han vækket din interesse så kontakt mig endelig :)
 
 
 
 

[Part] Passer søges, muligvis part senere hen

Søger en passer som har lyst til at passe og pleje Gallardo som var han deres egen 2 gange om ugen.
Jeg ser helst at man kender til racen i forvejen og har en vis erfaring med arabere, men dette er ikke et krav hvis du er en stille og rolig person, som har fødderne solidt plantet på jorden.
Har du tildens til at være højt rystet, hurtigt have et iltert temperament eller lignende, så har det ingen interesse!
Er du derimod typen der tager alt stille og roligt, kan håndtere at trække vejret dybt en ekstra gang når tingene bliver en smule udfordrende og kan holde hovedet nogenlunde køligt selv i situationer hvor han måske geare op, så skriv endelig!
 
 
ID: HST 161676
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 04 oktober 2016 kl. 13:11, og har været vist 1050 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider