Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bjerregårds Beyonce

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 9 år 
 128 cm
 Mørkebrun
"B" er en utrolig smuk og smart 3'er pony. Welsh sec. B, med kæmpe potentiale. Hun er 8 år er først tilredet inden for det sidste år, men er pt i en rivende udvikling og prisen vil derfor stige i takt med uddannelse.
Hun har en smuk gang, er stabil i skridt og trav - mangler en smule balance i galoppen, men er godt på vej. Hun er lige blevet præsenteret for et par små spring, hvilket hun bestemt også har potentiale for. B er en meget følsom pony, der rides for lette hjælpere.
B er passet med alt - smed (går uden sko), tænder, vacciner, ormekur. Hun har gennemgået handelsundersøgelse uden anmærkninger for ca 6 mdr siden i forbindelse m forsikring. (Forsikret for 15.000 kr). Selvfølgelig med rødt pas. B er også et oplagt avlsemne - hun har fået et føl tidligere.
Hun knytter sig meget til sin rytter og har absolut ingen unoder på staldgangen - hun elsker at blive nusset om og er meget tålmodig. Hun er vant til hunde, høns, små børn, traktorer m.m og reagerer ikke på noget. Hun er trafikvant og elsker at komme på tur.
B kan gå med alle både på fold og på tur.
Vi har haft hende med til et enkelt sløjfe LD2 stævne - det tog hun i stiv arm og gik til højeste procent i sin klasse (76 og 74 %). Der er ingen tvivl om, at hun vil kunne nå rigtig langt.
Med Beyonce er alle muligheder åbne og du får virkelig meget pony for pengene - hun sælges kun grundet rytters overgang til større pony.
Pris:
 
 

[Salg] Smuk welsh pony med kæmpe potientiale

Beyonce er forsikret. Har rødt pas. Betales kontant. Forsikring kan overtages. Sælges med alt udstyr, undtagen sadel. Ønskes handelsundersøgels er det på købers regning

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 208333WE0800019
F: Birtley first addition
M: Bjerregårds Caroline
MF: Carolinas Moccasin
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 02 oktober 2016 kl. 13:51, og har været vist 908 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider