Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lille Jason

Video
Video
 Pinto  
 Vallak
 9 år 
 158 cm
 Broget
Lille Jason er en dejlig vallak, som jeg har haft siden han blev født. Hans mor (oldenborger/araber) har jeg stadig, hun har også været her hele sit 24 år lange liv.
Jason har fornuftige gangarter, fint eksteriør, måske lidt til den kraftige side, han er sød og rar at omgås, meget glad for mennesker. Han har aldrig gået med sko, men er regelmæssigt trimmet/beskåret.
Han har levet et frit liv, sammen med min flok af unge hingste, og fungeret som "opdrager" for dem. I august og september 2016 har han været i ridning hos Julie Gohn, en virkelig dygtig rytter som jeg kender fra Dansk Pintoforening, som også har tilredet Lille Stubbelands Wizard for mig her i sommer. Han er løssprunget, og kan godt lide det. Han er typen, der kan huske det han har lært, og som gerne vil lære mere.
Jason søger nu et nyt, dejligt hjem, hvor han kan blive "bedste ven", måske for en voksen dame med hovedvægt på hygge men måske også lidt klubstævner ? Hans far, Playboy, er elitehingst i Dansk Pintoforening.
 
 

[Salg] Bedste ven for livet

privat salg, ingen vilkår. Grønt pas medfølger, kan ombyttes til Pinto-pas, hvis han stilles til vallak-kåring, jeg hjælper gerne.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] gratis part indtil salg

Lille Jason står til salg, men da jeg gerne vil have ham holdt i gang så kan du få gratis part indtil salg, mod at være villig til at fremvise ham for evt. købere. Står opstaldet mellem Blistrup og Græsted på hyggeligt lille sted med 10 heste/ponyer, ridehus og ridebane. Du skal være til at stole på, og have mindst 2 års ride-erfaring. 6/10, har fået en rytter
 
 

[Bytte] 8 års vallak ø: god pinto-plag

Lille Jason er primært til salg i rent salg, men en god pinto plag, som har potentiale i avlen kan evt. indgå. Skal være broget.
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200806884
F:
EPIH 18
M: Joy
9209162
MF: araber
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 05 oktober 2016 kl. 12:58, og har været vist 3418 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider