Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

SOLHØJS SINALD

Video
Video
Billede
Video

 New Forest  
 Vallak
 18 år 
 144 cm
 Lys skimmel
Han koster 15000 uden udstyr, hvis i vil have udstyr med koster han 20000 Sinald er en meget dejlig pony, som har et meget stort talent. Han elsker at springe, og er ok til det men kan blive meget bedre! Han mangler bare en der har tiden, til at lære ham det. Han er virkelig god til dressur, så hvis man også vil det kan han blive virkelig god. Han har med tidligere ejer deltaget i en baby jagt, på 10 km med 200 andre heste. Jeg har selv sprunget lidt på ham, og reddet lidt dressur på ham og han har talent. Men han kræver en person der kan lære ham noget mere, så vil han kunne blive endnu bedre.

Det er ikke med min gode vilje, at jeg skal sælge ham! Men jeg har simpelthen ikke tiden til at ride ham, og sørger for ham. Han fortjener en der kan ride ham og træne med ham og måske også starte til stævner. Han er hvid skimmel og han har sin helt egen personlighed, han er virkelig unik. Han kan ride ude i naturen (men bedst med andre heste)! Han er meget opmærksom når han er ude i naturen, så man skal ikke være bange. Man skal være lidt rutineret, fordi han godt kan være lidt special på sin egen måde. Men han er den bedste pony jeg nogle sinde har haft og jeg tror det bliver svært at give afsked med ham!
Men han fortjener en der har tiden og det har jeg ikke.

 
 

[Salg] Smuk hvid, dejlig pony <3

sadel,hovedtøj lidt forskelligt,dækner osv,alt muligt andet og rødt hestepas og forsikring mod sygdom, men har aldrig været syg. Udstyr følger kun med hvis i betaler 20.000 kr

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Google
ID: 208333NF0607709
F: Ronald
NFHR 126 (NF DK)
M: Mille Vingård
NF 1603 (NF DK)
MF: Rico-søndermark
NFH 71 (NF DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 10 november 2016 kl. 10:59, og har været vist 3940 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider