Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hollywood

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 12 år 
 120 cm
 Brun
Hollywood er en sød og godmodig pony til den lille rytter. Vi plejer at sige, at hun max kan bære rytter på 50 kg. Hun måler ca. 120 og er fra 2005.

Holly er sød på staldgangen, og er generelt nem at håndtere. Børn kan selv hente hende fra fold, strigle, sadle op og ride.
Holly er 100% trafiksikker, og elsker at ride tur. Hun stikker aldrig af eller bliver bange for trafik. Hun kan rides ud alene eller med andre, og er vant til at ride både i skov, på strand og landeveje.

Til dagligt bliver hun redet af en 10-årig pige, der selv håndterer Holly i alle situationer. De har redet flere stævner sammen med blandede resultater. Rytter kan selv læsse Holly i traileren og håndtere hende på stævnepladsen.

På hjemmebane springer hun spring på 70 cm og baner på 50. Hendes rytter er ikke til dressur, og derfor kan hun ikke så meget her. Hun kan rides i alle gangarter af alle, men hun kræver en modig rytter for at springe.

Til stævner kan hun blive meget usikker, og kræver igen en modig rytter, der viser vejen.

Hun vil egne sig rigtig godt til en rytter, der gerne vil have en super stabil turpony eller en hyggepony. Vil rytter rider stævner, vil jeg vurdere, at det kræver en rutineret rytter.

Holly har en fortid som rideskolepony, men egner sig ikke til det hektiske miljø og de mange forskellige rytter. Holly er tryghedssøgende og knytter sig derfor meget til sin rytter, hvilket igen betyder, at hun ikke trives som rideskolepony.

Holly er passet med smed, vaccinationer og ormekur. Hun går pt. med forsko og har gjort det i al den tid jeg har haft hende, da hun har gået meget på asfalt. Det er muligt, at hun kan gå uden.

Hun har fransk stillet forben, dvs. udadstillede forben, men både smed og dyrlæger har vurderet, at det ikke har betydning for hende, da hun altid har haft det. Jeg har aldrig haft problemer med det, og hun er aldrig halt.

Jeg har en komplet udstyrspakke, der kan følge med til den rigtige pris. Den indeholder fuldt monteret wintec-kombisadel (m. udskifteligt kopfjern), flere underlag, flere trenser m. bid, Rhino regndækken, Bucas overgangsdækken og et vinterdækken, fleecedækken, strigler og striglekasse, flere grimer, springgamacher, hvide dressurbandager.

Jeg sælger Holly, da jeg skærer ned i hestehold pga. mangel på tid.
 
 

[Salg] Dejlig børnepony sælges til godt hjem!

Passet med smed, ormekur og vaccinationer.
Pas medfølger.
Sælges ikke til rideskole.

Pris: 14.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200510747
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 september 2016 kl. 22:26, og har været vist 37 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider