Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Accent

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 16 år 
 172 cm
 Lys skimmel
Dejlig projekthest til "gør det selv" rytteren. Helt uden problemhistorie - men utrænet.

Han hedder Accent men går i daglig tale kun under navnet Trold (fordi han er en sød trold). Født 2001 og absolut ikke alderssvarende uddannet. Tilredet, redet nogle år, indsprunget, startet et enkelt springstævne og ellers redet lidt løst over nogle somre. Været med til et kursus eller to, men det er et godt stykke tid siden.

Fin afstamning (Carano/Limeligt) med medalje- og elitehopper på morsiden. Men hvis du er den perfekte nye ejer, så tror jeg faktisk ikke du går op i den slags.

Prisen er 10.000,- og han står i 8340 Malling. Sælges kun til en ny ejer, der positiv og kan tilbyde Trold et godt hjem.

Går fint i trailer, står fint bundet i boks og på staldgang, kan drikke af både vandkop, bajle og spand (en drømmehest at have med i byen hvad det angår), er meget renlig i boks (klatterne ligger fint i det ene hjørne), kan gå alene på fold når de andre trækkes væk, kan gå med både hopper og vallaker (ligger midt i hierarkiet) og aldeles ukompliceret. Men selvfølgelig er alt dette utrænet.

I forbindelse med salg vil han ikke blive fremvist. Derimod er du velkommen til at komme så mange gange du har lyst og besøge ham på folden, trække med ham, tage ham på ridebanen og opleve ham i de situationer du har brug for. Jeg foretrækker at du selv oplever ham fremfor jeg skal vise ham frem.

Du skal forvente at du skal starte helt forfra ridemæssigt og jeg vil foretrække at sælge til en, der vil give ham tid og behandle ham som en utilredet hest.


 
 

[Salg] Dejlig projekthest til "gør det selv" rytteren

privat salg

Pris: 10.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 161532
F: Carano
MF: Limelight
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 august 2016 kl. 20:01, og har været vist 128 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider