Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lucinda Deltess

Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 14 år 
 155 cm
 Brun
Lucinda, eller Lucy, som hun går under i daglig tale, er uden tvivl den dejligste hest jeg nogensinde har haft. I sin ungdom var hun travhest og har kørt flere travløb, men da man indså hun ikke havde talent for det blev hun i stedet solgt som skovturshest. Hun har ikke været spændt for en vogn i mange år, men hvis det har interesse kan hun helt sikkert lære det lynhurtigt igen.

Lucy er en fantastisk skovturs-, og hyggehest. Hun er fuldstændig idiotsikker, og kan give selv den mest uerfarne rytter en god oplevelse. Hun kan efterlades på fold alene uden at blive utilfreds og hun kan sagtens rides alene på tur. Hun kan stå stille i flere måneder ad gangen uden at blive skør i hovedet, faktisk har jeg aldrig oplevet noget der kan gøre hende skør i hovedet. Hun er van til at ride i naturen og langs vejen og er 100% trafiksikker. Hun er et rigtigt stort nussehoved og kommer tit hen på folden for at hilse og blive kløet lidt i panden. Hun elsker opmærksomhed og godbidder, men hun bliver aldrig overvældende i sin opmærksomhedssøgning og hun tigger ikke.

Lucy bliver nok aldrig den store dressurhest, og hvis det er det du søger, skal du lede videre. Jeg har startet et par LD klasser på hende, bare for sjov og for at få hende ud og se nogle andre ting, og det er så langt hendes evner rækker. Hun bliver lidt forvirret når man prøver at få hende til at gå til biddet, og på trods af at hun KAN galoppere, er det ikke kønt.

Lucy har været min i mange år, og det er meget vigtigt for mig at hun kommer ud til nogen der vil tage sig godt af hende og give hende al den kærlighed og opmærksomhed hun fortjener.

 
 

[Salg] Skovturs- og hyggehest sælges

Sælges med sadel og hovedtøj. Passet med dyrelæge og smed. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem køberne

Pris: 7.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200308722
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Trine Dalgas Jensen
Senest rettet 22 august 2016 kl. 11:26, og har været vist 2773 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider