Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aarupgårds Amin A Bint Charm OX

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 7 år 
 157 cm
 Rød
Amina er en allertiders araber dame fra 2010 med et herligt temperament, som knytter sig utrolig meget til sin rytter, når man lige kommer ind på hende. Hun er en meget sensitiv ung dame, og kræver derfor en rolig samt stabil hånd, men hendes sensitivitet er ofte super skøn under træningen da hun reagere super hurtigt for signalerne og opfanger den mindste bevægelse/kommando fra rytteren/træneren.. (Når det selvfølgelig er trænet) Det skal dog også siges at Amina er araber, så at sige at hun har temperament og kan blive varm, dog kan hun også hurtigt falde til ro igen.. Hun er ikke den type hest der smutter hvis hun bliver bange, hun skal ofte lige se tingene an og derved kan hun gå forbi :)
 
 
 
 

[Part] Part søges, til skøn Araber dame

Amina er en fornuftig Araber hoppe fra 2010 157-159 i stang.

Hun er en meget sensitiv hest og kræver derfor en rolig, samt stabil og erfaren rytter

Hun er ikke redet særlig meget da vi har haft et rigtig uheldigt år, så hun er ikke aldersmæssigt uddannet eller særlig erfaren for den sags skyld. Man skal være indstillet på at starte hende stille op igen Da hun har stået ved hingst den sidste halvanden måneds tid - Da hun som sagt er meget sensitiv, skal arbejdet foregå i hendes tempo, men hun er ellers en fornuftig samt cool ung dame :)

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med en hest, der skal rides bidløst, da Amina grundet visse årsager kun fungere således, uddyber gerne i pb - Samt du interessere dig for jordtræning mm. (du behøver dog ikke at være særlig erfaren, jeg hjælper dig selvfølgelig gerne i gang) :)

Hun er trafiksikker, dog lettere nervøs for tung trafik, hun kan dog godt være lidt nervøs på tur, men hun følger pænt med og har aldrig løbet fra mig eller været vild på nogen måder. Jeg har en lille drøm om at starte noget distance på hende, så det må da meget gerne have interesse.
Hun står opstaldet på en lille privat gård med ridebane, dog uden lys lige pt. Viborg plantage ligger lige på den anden side af vejen, så der er rig mulighed for en masse lækre ture.

Alt i alt er hun en super dejlig, frisk ung dame der skal opleves! Hvis i har nogle spørgsmål er i velkommen til at skrive. :)

OBS

Du skal helst være over 16 år.
Lille rytter fortrækkes, da Amina er en meget spinkel samt smal model.
Da Amina er drægtig skal man selvfølgelig tage hensyn til dette. Dog kan hun sagtens trænes og rides regelmæssigt, men når tiden nærmer sig termin skal der selvfølgelig tages hensyn til det
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: OX 5217
208336OX1005217
F:   Link
OX 4314
(OX DK)
M: Marcijana OX
OX 3932
(OX DK)
MF:
OX 3151
(OX DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Stamtavle
Sarah Terp
Senest rettet 04 august 2016 kl. 21:40, og har været vist 996 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider