Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ziggi

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Hoppe
 8 år 
 175 cm
 Sort
Ziggi er 75 % oldenborg og har et blåt pas. Hun er en meget dejlig hest, som man hurtigt forelsker sig i, vi har dog måttet sande, at hun er en for stor mundfuld ride- og håndteringsmæssigt, og da vi ikke selv har plads til at avle, ønsker vi, at hun kan komme ud et sted, hvor hun kan få lov til at blive redet eller få føl.

Ziggi er en hoppe med en meget stor personlighed, der også gør, at hun kræver en rutineret rytter, der har forstand på at sætte sig i gennem over for hende. Hun er en hest, der gerne prøver rytteren af blandt andet med buk. Hun er let at ride i holdning.

Hun har været så uheldig at få to forvridninger i hhv. kodeleddet på hb. og hovleddet på hf med nogle måneders mellemrum. Lige før hun blev skadet var hun nået et punkt, hvor hun gik rigtig fint, uden nogen særlig modstand i ridningen (billeder fra udendørsbanen). Hun blev skridtet ture på efter første skade, men har stået stille siden anden skade, som hun fik d. 17. juni. Hun skal rides op igen, hvis man ønsker at bruge hende til ridehest.

Ziggi er en meget nøjsom hest og behøver derfor kun græs og vitaminer/mineraler om sommeren.

Hun står pænt i trailer og går lige op.

På tur er hun rolig, men kan til tider være lidt opmærksom. Hun stopper kun op hvis der er noget hun lige skal kigge på. Hun er aldrig stukket af. Hun er dog ikke trafiksikker, hun siger ikke så meget til almindelige biler, men større køretøjer og køretøjer med anhænger på er hun bange for. Vi har aldrig redet ud alene på hende, hun er dog blevet læsset og kørt med alene uden problemer, derudover går hun også fint hjemme på fold alene, når vi er ude at ride.

Hun er blevet brugt til dressur og skovtur, men vil også egne sig som avlshoppe.

Hun har været til følskue i 2009 og 2010, hvor hun blandt andet er blevet årets hoppeføl og derudover også fløj flere gange.

Ren i røntgen af ben og ryg. Røntgenbillederne er taget i forbindelse med forvridningen i juni.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200903849
F:
DVH 517
M: Zarina
2042629
MF: Urkatz II
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 20 september 2016 kl. 10:38, og har været vist 3937 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider