Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jörp Gultentorp

Billede
Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Hoppe
 10 år 
 144 cm
 Rød
Jørp er en energisk og loyal hoppe, som hverken er dum i hovedet eller doven. Hun er islænder af den gamle type, et ben i hvert hjørne og kraftig bygget. Jeg fik hende i februar 2016, hvor hun siden har rykket sig utroligt meget og stadig gør store fremskridt. Hun har på denne korte tid rykket sig fra kun at kunne trave og skridte på bane, til at kunne de fleste øvelser til LA. Hun er især god til alle sidebevægelser herunder bagpartsvendinger og versader, galopanspring fra skridt og er i gang med parade fra galop. Hun har en stor og rummelig skridt med god energi og træder ca 1-2 hove over. Traven og stor og med god bevægelse, er dog svær at sidde i hvis man ikke vedligeholder samling. Tølt bliver bedre og bedre og er lige nu i langsom til middel tempo. Altid taktren og lækker at ride. Galoppen er til tider firtaktet og flad på bane, da jeg ikke har haft fokus på galop endnu. På tur er den energisk og let at sidde i.

Jørp er den mest cool hest begge mødt på tur, og tager alt i stiv arm. Hun kan rides overalt og tøver ikke for mudder eller vand. Rytteren smitter meget af på jørp, så nervøs eller urutineret rytter duer ikke til hende.

Har vilje over middel og er fremadgående. Styres for stemmen, og er meget lydig for schenkler. Flytter sig nærmest øjeblikkeligt for schenkler.

 
 
 
 

[Part] Loyal og energisk hest i naturskønne omgivelser!

Esbjerg, Sjelborg
Jeg søger fra august/september en part til at ride min dejlige islænder 1-2 gange i ugen. Stalden er beliggende i fantastiske omgivelser med 5 min til strand og 10 min til kæmpe plantage med mange ridestier. Der er drænet bane på stedet og ridehal 10 min derfra.
Umiddelbart søger jeg mest rytter til tur, men hun kan også rides på bane såfremt rytteren er rutineret og forstår at ride hende korrekt.

Har vilje over middel, hvorfor en rutineret rytter kræves.

Som part forventes hjælp i stalden og at udstyres passes på. Daglige gøremål er simple og er oftest blot at fold/boks holdes ren. Hun går lige nu i løsdrift så det er nemt at holde. Derudover fyldes hø og vand.
Pris aftales nærmere.
Kontakt på SMS eller ring
Vægtgrænse 85 kg, rytter på billeder er 180 så hun kan sagtens gå med høje ryttere også
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: DK2007207010
F:
IS1991188120
(IS ISL)
M: Doppa Gultentorp
DK2001205877
(IS DK)
MF:
IS1987157571
(IS ISL)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Privat ejendom i Sjelborg
Senest rettet 26 juli 2016 kl. 14:47, og har været vist 432 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider