Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ellinges Caya

Billede
Billede
Billede
Billede

 Shetlænder  
 Hoppe
 13 år 
 98 cm
 Mørkebrun
Verdens aller sødeste lille pony sælges. Det er med lange og seje overvejelser og kæmpe blødende hjerte at vi har valgt at sætte vores lille Caya til salg, da hun skal gøre en anden lille rytter gavn og fortjener at blive brugt.

Caya kommer fra Stutteri Ellinge og der findes næppe noget den lille pony ikke har prøvet eller blevet udsat for,- og alt tager hun med ophøjet ro. Dressur og springundervisning, ponytræk, temporidt, ponygames, flettet og nusset, fastelavnsudklædt, udstillet på Bregentved, skovture, badeture osv., osv. Alt håndteret af vores nu 10 årige datter, som fik hende som 6 årig.

Det første vi oplevede med lille Caya, var at udstille hende på Store Hestedag, hvor hun stod fløj i bedømmelseskonkurrencen og derfor gik videre i kampen om at blive dagens hest ud af flere hundrede heste og endte lige udenfor placering på en flot 4. plads! Hun vandt springkonkurrence med pengepræmie og et dækken og gik videre i mønstringskonkurrencen, alt sammen med vores dengang 6-årige datter!

Hun er en super børnepony og meget hensynsfuld, især med helt små ryttere på ryggen, så kan hun næsten liste afsted. Hendes sind er fantastisk og hun smelter mange hjerter på sin vej.

Hun er vågen og let at drive frem og kan alle kommandoer. Hun har ingen unoder på staldgang og er ekstrem nem at håndtere i byen, ligesom hun også går fuldstændig uproblematisk op og ned af trailer.

Vi har haft hende med til en del stævner og det er sjældent hun ikke har en eller flere rosetter med hjem. I starten var hun med i bom, 10 og 20 cm. med trækker, senere sprang de 30 og 40 cm. og nu springer Caya gerne 50 cm. og mere.

Vi har aldrig fået føl på hende men det har hun tidligere haft.

OBS-OBS-OBS-OBS-OBS

Caya sælges KUN hvis rette køber melder sig. Hun er så sød en pony og fortjener et dejligt nyt sted at bo. Rideskolebrug vil ikke komme på tale.

Caya sælges med grimer, hovedtøj og Wintec ponypude og ridegjord.
 
 

[Salg] Sød børnepony til den helt unge rytter.

Sælges KUN til godt hjem. Udstyr medfølger. Har rødt hestepas.

Pris: 12.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 208333SH0402458
F: Morisot af Nørvang
M: Skovlundens Celia
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 juli 2016 kl. 11:39, og har været vist 1218 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider