Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roosgårdens Celica

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 3 år 
 162 cm
 Dun
Celica er min nye unghoppe, som jeg hentede d. 16. juni 2016. Hun er en dame med sine egne meninger - men jeg er sikker på hun nok skal blive mere samarbejdsvillig, når hun kommer mere i hænder. :-) Hun skal være min fremtidige ridehest. Hun er gudesmuk og jeg glæder mig til at lære hende at kende. Pt skal vi blot lære hinanden at kende inden vi går igang med at lære at være hest - at blive trukket, lave jordarbejde, stå i kæder osv. :-)

Nu har jeg haft Celica i ca 8 måneder og hun er bare en herlig en - så meget dame med egne meninger, men elsker at komme med ud på tur som håndhest, elsker klikkertræning og synes egentlig bare hele verdenen drejer rundt om hende :D Hun er nu blevet vant til trense, sadel og gamacher og tager det med ophøjet ro.
 
 
 
 

[Part] Part til to skønne hopper

Part søges til to dejlige hopper i 4050, Skuldelev. <3

Celica:
Celica er en Dansk Varmblod/Welsh buckskinhoppe på knap 3,5 år, som jeg langsomt er igang med ryttertilvænningen af. Hun er verdens mest cooleste hest, der er intet, der kan gøre hende bange. Hun måler pt ca 157 cm, jeg forventer hun bliver ca 160-162 cm. Jeg har haft hende siden hun var 2 år og derfor selv stået for alt vedrørende ryttertilvænning og generelt er hun super god i hovedet og hun ELSKER at lære noget, at blive brugt. Jeg har hende tit med som håndhest på tur med min store vallak, hvilket hun elsker og hun er iskold overfor biler, lastbiler, køer, store mejetærskere osv - dvs 110% trafiksikker. Hun er en hoppe med sine egne meninger om tingene, så det er vigtigt at du hviler i dig selv og er hendes leder, viser hende vejen på en rolig måde. Jeg forestiller mig, at du sætter pris på godt jordarbejde, om det så er klikkertræning (hvilket hun er trænet i iforvejen), ProPrio, akademisk/klassisk eller andet form for jordarbejde, gode gåture eller andet - det kommer 10 gange tilbage til dig, hun er en meget kærlig hoppe, som elsker opmærksomheden. Pt bliver hun skridtet på 1 gang om ugen en gang ned af vejen og hjem igen. Hun vokser meget i øjeblikket og derfor forestiller jeg mig ikke den egentlige tilridning går igang før en gang i det nye år. Her er du selvfølgelig velkommen til at være en aktiv medspiller i tilridningen alt efter dine ridekundskaber og det er med tiden en mulighed at starte stævner, ride i skoven osv, jeg har både bil og trailer, så vi sagtens kan ride sammen i skoven.

Coriana:
Coriana er en varmblodshoppe på 14 år og 167 cm, som jeg søger en dressur- og turpart på. Coriana har tidligere har stået med en gaffelbåndsskade fra maj 2016 - dog er hun netop blevet "godkendt" af Peter Sommer til at starte genoptræningen. Coriana er en super sød og kærlig hoppe, som kræver en rolig, men bestemt hånd. Hun er super cool i alle henseender og elsker opmærksomheden og at blive nusset omkring. Hun er en frisk og opmærksom hest til den rutinerede rytter. Dog skal hun genoptrænes først, hvilket jeg selvfølgelig også er en del af, pt er vi oppe og skridte 10 min ad gangen. Hun burde være fuldt genoptrænet indenfor 5 måneder. Pga hendes tidligere skade skal man være opmærksom på at Coriana ikke skal være toptunet stævnehest igen, hun har aftjent sin værnepligt på det punkt og hun skal heller ikke springes på. Vedligeholdende motionsdressur er bestemt realistisk i hendes tilfælde. Ligesom med Celica vil jordarbejde også være værdsat :)

Fælles for begge hopper:
Begge hopper er opstaldet i en selvpasserstald i Skuldelev, hvor vi har en lækker 20x60 ridebane med lys på, som man kan ride på året rundt. Vi har en masse lækre marker og veje at ride på og om sommeren rider vi ofte fællesture ned til fjorden og bader med hestene. På stedet står der 8 heste fordelt på 3 ejere - så vi er en lille flok, men som har det fantastisk sammen og mere ro og harmoni finder du nok ikke andre steder.
For begge hopper ønsker jeg en part, der kan komme mindst 2-3 gange om ugen - og meget gerne mere, hvis man ønsker det! De dage man har, skal man muge (de står på træpiller, så det tager max 10 min), sætte stråfoder frem og give en masse kærlighed <3 Jeg er selv derude hver aften, så hvis man ønsker lidt selskab mens man er derude, så er jeg der :D

Om dig:
Jeg forestiller mig, du er en voksen part, som har sin grundridning i orden og som er opmærksom på sit eget kropssprog og som hviler i sig selv og dermed er rolig i sin omgang med hestene. Jeg forventer at du passer på mine heste og mit udstyr som var det dit eget, kemi er utrolig vigtig for mig, for det er et samarbejde vi skal have omkring hestene og at du overholder de aftaler, vi laver. Jeg har selv været part i mange år, før jeg fik mine egne heste, så jeg ved hvor vigtigt samarbejdet om hestene er og at man kan være ærlige med hinanden - både det der fungerer og det der ikke fungerer :) Jeg er meget fleksibel ift dagene, om du vil have faste dage eller aftale det løbende, det er helt op til dig. Det er en nødvendighed at du enten har bil (eller måske knallert og bor i nærområdet?), da der ikke er offentlig transport til stedet.
Skriv lidt om dig selv, hvilken af hopperne du er interesseret i, hvad du kan tilbyde ift antal dage, hvad har du tidligere redet på, hvilket niveau etc :)

Jeg ser frem til at høre fra dig :D
 
 
HesteData Google
ID: 208333201404302
F: Roosgårdens Cayenne
Welsh
M: Roosgårdens Celia
Dansk Varmblod
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 02 oktober 2017 kl. 23:43, og har været vist 133 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider