Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roosgårdens Celica

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 10 år 
 162 cm
 Dun
Celica er min nye unghoppe, som jeg hentede d. 16. juni 2016. Hun er en dame med sine egne meninger - men jeg er sikker på hun nok skal blive mere samarbejdsvillig, når hun kommer mere i hænder. :-) Hun skal være min fremtidige ridehest. Hun er gudesmuk og jeg glæder mig til at lære hende at kende. Pt skal vi blot lære hinanden at kende inden vi går igang med at lære at være hest - at blive trukket, lave jordarbejde, stå i kæder osv. :-)

Nu har jeg haft Celica i ca 8 måneder og hun er bare en herlig en - så meget dame med egne meninger, men elsker at komme med ud på tur som håndhest, elsker klikkertræning og synes egentlig bare hele verdenen drejer rundt om hende :D Hun er nu blevet vant til trense, sadel og gamacher og tager det med ophøjet ro.
 
 

[Salg] Vil du forme din egen hest?

OBS NU MED SALGSVIDEO! Se nederst i annoncen

Efter mange overvejelser og tanker, har jeg valgt at sætte Celica til salg pga nedskæring og omprioritering i mit hestehold.

Roosgårdens Celica er en hoppe, der bliver 4 i år og er pt ca 157 cm (forventet slutmål ca 160-162 cm). Hun er efter Roosgårdens Celia (Dansk Varmblod) og Roosgårdens Cayenne (Welsh). Celica har mange søskende, som har gjort sig på springbanerne i ind- og udland med succes! Celica vil kunne gøre en alsidig ridehest, om man ønsker at ride dressur, spring eller måske western eller distance, så er jeg sikker på hun vil gøre det til UG, hun elsker at arbejde! Rytter på billede og video er 176 cm.

Celica er en hoppe med stort H, som har brug for en tydelig leder, der kan vise hende vejen og som ved hvad man laver og som har haft med ungheste og tilridning at gøre før. Når det så er sagt, er hun udstyret med et utrolig godt hoved - jeg har til dags dato endnu ikke oplevet hende bange for noget, om det er køer, larmende presenninger, flagrende paraplyer, køer der muh'er, mejetærskere kørende 2 meter fra hende mv. Hun har været vant til at være med som håndhest for at styrke hendes krop sammen med både min hoppe og min vallak og hun elsker det! Selv når min vallak har været skræmt af fx kørende lastbiler, har hun ikke vippet et øre. Hun er ryttervant og i hele den proces, har der ikke været nogle problemer. Hun har holdt pause henover vinteren pga manglende faciliteter og dårligt vejr, men da hun nu er flyttet til nyt sted pr 1/2 og er nu taget i gang igen og prisen vil stige i takt med uddannelse. Jeg har selv haft hende i 2 år og ved hun derfor ikke har haft nogle dårlige oplevelser ifbm ridning eller andet. Hun har haft god plads til at vokse og ikke blevet pacet frem, da det er min holdning at de skal have god tid til at vokse færdig. Hun er derfor i arbejde ca 3-4 gange om ugen, hvor hun enten er på en times skovtur eller i ridehuset, hvor vi nu er påbegyndt trav-intervaller.
Hun er et stort nussehoved, elsker opmærksomheden og så er hun lynende intelligent generelt - jeg har haft lavet klikkertræning med hende og hun fanger det super hurtigt.

Hun har altid været sund og rask hos mig, udover en uge med ømme hove pga det frosne vejr vi havde i vinters. Der er dog intet at mærke på hende nu ift dette og tænker at det ville kunne forebygges næste år med sko på. Hun er passet med smed og dyrlæge efter kunstens regler. Hun er super nem i flokken, indordner sig efter de andre og kan gå med alle heste.

I videoen kan I se, hvordan hun er i håndtering, herunder strigling, opsadling, opsidning og ridning - man er velkommen til at spole i den :-)
https://youtu.be/HLUHostfp70

25.000,-
Hjem før pris!

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333201404302
F: Roosgårdens Cayenne
Welsh
M: Roosgårdens Celia
Dansk Varmblod
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 15 februar 2018 kl. 00:53, og har været vist 754 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider