Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pyrus

Billede
Billede
Video
Billede

 Connemara  
 Vallak
 28 år 
 149 cm
 Lys skimmel
Vi har valgt at tilføje lidt i annonceteksten, da vi har fået flere henvendelser fra helt grønne ryttere der ønsker en pony der ikke har helt så meget energi og som ikke er følsom.
Pyrus har masser af energi og vil rigtig gerne arbejde, derfor er han ikke noget for en helt ny rytter der ønsker en "sløv" pony.

Jeg har måtte tage den store beslutning at sælge min dejligste bamsebjørn (Pyrus) Pyrus er en fantastisk lærepony der ikke har opdaget at han er 20, der er massere krudt når det skal bruges. Pyrus har lært mig næsten alt, han har båret mig gennem utallige spring baner og givet mig mulighed for at vinde både: distriktmesterskab 2015, Fie & ponycup med stilkarakteren (9,5), 2 plads til d4 horseshow, og titlen som mest vindende kat 1 pony til et af Hillerød sportsrideklubs store stævner, og mange andre placeringer.
Pyrus har masser af kapacitet i dressur, men det har dog ikke været min store interesse så han har ikke gået nogle stævner.
Han kan dog mange øvelser, kort galop, fritrav, schenkelvigninger, travversader, han er virkelig en kæmpe stjerne. Pyrus vil være idel som lærepony til små springstævner p.g.a. alderen eller som dressur pony.
Skriv for flere billeder eller videoer. Det er meget vigtigt, at Pyrus kommer til et hjem hvor han vil få det som blommen i et æg derfor vælger vi hjem før pris.
Pyrus er passet med smed hver 6. Uge, tænder hver 6. Måned , vaccination og ormekur.
Ingen udlån
 
 

[Salg] Det bedste plysdyr....??

Privat salg

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 9609227
208333199609227
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 juni 2016 kl. 13:25, og har været vist 4099 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider