Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Solbakkegårds Bolette

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 165 cm
 Rød
Denne flotte DV hoppe Solbakkegårds Bolette sælges til en god junior eller voksen rytter, som ønsker at præge sin egen hest og som vil have super god kammerat.

Bolette er ridevandt og har et helt fantastisk godt sind. Desværre har vi ingen rytter til at ride hende længere da vores faste rytter er flyttet fra egnen og under uddannelse. Derfor søger vi en køber som er indstillet på at uddanne hende selv. Hun er meget lærenem og villig, men du skal være rutineret rytter og ved hvad det drejer sig om. Vi er interesseret i at finde en køber som ikke vil presse hende frem, men tage den tid det tager, for at få de bedste resultater. Så kommer man længst.

Hun har DV rødt hestepas og er 165 i stang. rolig og omgængelig med gode bevægelser. Hoppen er fra 2003 og født hos opdrætter og ejer. Hun har ikke lavet så meget i sit liv og derfor ikke misbrugt. Har kun stået stille på grund af at der har været ældre heste som skulle ridning og sælges før hende og at det økonomisk ikke har været muligt at have 5-6 heste i ridning samtidig.
Hun har ældre søskende født hos opdrætter som er uddannet til M-dressur.

Rytteren skal være rutineret og en som ønsker sin bedste ven og give hende et godt hjem. Der medfølger udstyr, et smukt hovedtøj og 1 dressursadel er med i prisen til 39000, såfremt der ikke skal slås af prisen. Sadlen har kostet 12000 af ny. (Kiefer Lucitano) Den passer hende rigtig godt og det vil være en fordel at købe den med. Et mindre afslag kan komme på tale til den rette rytter, så prisen kan der snakkes om. Kun seriøse henvendelser som er interesseret i at købe hoppen. Der ønskes ingen skambud, da hoppen er sat ned fra 50.000 kr

Billeder er fra maj 2016. Der kan ses en lille video med billeder fra maj 2017 ved at klikke her: https://www.facebook.com/dorte.rasklaursen/videos/10209943749578544/ (det er samme rytter på alle billeder, som er 180 i stang.

Du har mulighed for at prøve hende, men skal være indstillet på at hun ikke er i form, det kommer hun dog med den rette rytter og vi håber at det er dig. Du vil få den bedste kammerat, du kan tænke dig af en hest.

Vi har solgt hendes 2 brødre i år på hhv. 17 og 18 år, som fungerer fint som rideheste. Så alderen på hende skal ikke holde dig tilbage, da hun aldrig har været skadet eller på nogen måde syg. . Hendes mor blev 25 år og hendes mormor 26, så hun er ud af en livsstærk avlslinie.
 
 

[Salg] Vil du have en ridehest med det bedste temperament?

Privat salg
Rødt hestepas, er vaccineret
Hoppen er forsikret igennem Dansk Hesteforsikring.
Hoppen udlånes ikke, men sælges på grund af stutteriophør.
Hoppen bliver ikke redet pt., da vi ingen rytter eller midler til at sætte hende i ridning for. Hun sælges med det hun er og køber skal være indstillet på at uddanne hende selv.

Pris: 39.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200304838
F:
DVH 696
(DV DK)
M: Solbakkegårds Bajette
RDS 11465
(DV DK)
MF:
DHO 359
(OL DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Senest rettet 17 juli 2017 kl. 20:33, og har været vist 4204 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider