Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Okali D'alloue

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hoppe
 15 år 
 148 cm
 Rød
Efter lange overvejelser har jeg nu valgt at sætte min elskede pony Okali til salg, da jeg ikke længere har tiden til hende.

Okali D?alloue (i daglig tale Okali) er en skøn kat. 1 pony på 148 cm. Hun er en hoppe med stort H. Hun er af racen welsh cob og er oprindeligt avlet i Frankrig, men kom til Danmark for et par år siden. Hun er en meget tændt og opmærksom pony, som derfor har brug for en rytter der kan sit kram.

Okali har primært været brugt til spring, da det er her min interesse har ligget. Hun elsker at springe og det kan man tydeligt mærke på hende, da hun trækker mod springene og stort set aldrig river ned. Hun er den slags pony, som bare gør dét, hvis du gør det rigtige.

Hun har et højt grundtempo, som jo for mange er et plus. Jeg har ikke startet ret mange stævner på hende da interessen ikke har været der, men et sløjfespringsstævne er det da blevet til i ny og næ.
Jeg har været oppe og springe 80-100 cm. på hende i bane, men hun har klart kapacitet til mere.

Hun går pænt i dressuren, når man lige har vænnet sig til hendes tempo og også her ville hun kunne nå længere end hun er med en rytter der, har interessen.

Okali elsker en tur i skoven, både med andre heste, såvel som cykler, gående og alene. Hun kan have en stille og rolig tur, men der kan også være fart over feltet.

Jeg har arbejdet en del med hende fra jorden, da jeg har en stor interesse for dette og det er også godt for hende, da det skaber en masse tillid.

Okali er en sød og tændt pony, som ikke laver narrestreger. Hun har aldrig bukket, stejlet, stukket af eller lign. Hun er bare glad, hurtig og opmærksom. Okali gør alt, hvad hun kan for at ?tilfredsstille? sin rytter, og vil altid give sig maximalt.

Det skal siges, at Okali ikke er en 'allemands-pige' og derfor skal der lægges arbejde i at vinde hendes tillid. Har du først vundet hendes tillid, har du en ven for livet.

Jeg ser for mig, at hun ender hos en hesteglad ejer, der vil have tålmodighed med hende og give hende den opmærksomhed og den træning, hun fortjener.
 
 

[Salg] Skøn og frisk max pony sælges!

Hun er passet med alt.
Pris kan forhandles ved rette hjem.
Dækner, grimer, trenser, gamacher mm. Følger med. En næsten ny omstoppet sadel kan følge med for merpris.

Pris: 9.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 528246000176986
F: Jerry Lee De Lachem
Welsh Cob
M: Yorkin Mia
Welsh Cob
MF: Yorkin Come
Welsh Cob
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 19 april 2016 kl. 21:57, og har været vist 86 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider