Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tai Rominique

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 9 år 
 164 cm
 Brun
Endnu en sejr og en meget flot 3. plads i Juledagene til den godt springene stjernehest Tai Rominique - Du kan starte stævne med det samme, da hesten er i fin form!
Rominique er meget rutineret og stabil i springningen. Da han er en lille hest vender han på en 5 øre, og er altid hurtig i omspringningen, og har derfor mange placeringer. Han springer både mur og stort vand til undervisning og stævner. Han har på distriktsplan været fejlfri og placeret til og med LA**.
Da jeg selv mest har været interesseret i springningen har vi kun startet ganske få dressurstævner sammen. Han har gode, normale gangarter, laver nemt sidebevægelser, versader og changerer nemt, og kan desuden lave 2'er changementer. Vi startede sidst dressurstævne i september, hvor vi red LA1 til 64,4%, hvor vi ikke har fået dressur undervisning i 2 år.
Jeg har kendt Rominique fra føl og købte ham af avler, da han var 3 år gammel. Derefter har jeg selv tilreddet ham uden problemer. Han har desuden ALDRIG været skadet.
Rominique er en blid og dejlig hest. Han er 8 år og 164 cm (højden i videoen passer ikke, han er blevet målt for nyligt), men syner større. Rytter på billeder er 177 cm. Udover, at han er en smuk og udtryksfuld hest er han let omgængelig og et kæmpe nussehoved. Han er hesten der giver en god tur hver gang, og altid er interesseret i at gøre rytteren glad. Han er velreddet og går stabilt for nemme hjælpere. Rominique er komplet trafiksikker. Han er vant til at blive reddet ud alene både i skov og på større veje, hvor der er trafik konstant.
Han går altid direkte i trailer og er vant til at blive klippet på hele kroppen og i hovedet, hvilket han også tager i stiv arm.
Han er passet med alt.
Med 3 jobs samt start på studie i januar 2017 er der simpelthen ikke tid til en hest længere - det er derfor med et knust hjerte, at jeg må indse, at jeg skal af med mit hjertebarn tidligere end forventet. , og derfor den drastisk nedsatte pris fra 99.999 til 74.999. Men jeg er villig til at gå endnu længere ned, for at finde den rette rytter, da jeg skal af med ham nu.
Han har rødt pas.
I prisen medfølger tilpasset dressursadel og et par dækkener. Tilpasset springsadel kan medfølge for merpris.
Kun seriøse henvendelser, tak!
 
 

[Salg] SKAL SÆLGES NU - KOM MED ET BUD. Fantastisk, talentfuld allround hest.

Passet med alt!
Tysk rødt hestepas.
Sælges til 5-stjernet hjem.
Kun seriøst henvendelser, da det er med tungt hjerte min skønne Rominique sælges.

Pris: 74.999,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DE422220005908
F:
HE.STB. 197
M: Lady Dominique XX (Den)
G13944
MF:
G3675B
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 01 januar 2017 kl. 12:32, og har været vist 19338 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider