Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Alanis Middelsom

Billede
Billede
Billede
Billede

 Knabstrupper  
 Vallak
 11 år 
 170 cm
 Broget
Pinto, som han kaldes i daglig tale, sælges udelukkende på grund af personlige årsager samt manglende tid.

Pinto er en glad hest som søger en rutineret voksen rytter, som har lysten, tiden og forståelsen for at udvikle hans talent. Pinto viser stor arbejdslyst og kompetence inden for dressur og særdeleshed spring. Pinto kan ligeledes lide en tur i skoven, hvor han kan rides ud alene og sammen med andre. Pinto er fuld styrbar i alle gangarter.

Pinto er pt på LB/LC niveau i dressur - dette skyldes en omskoling. Han har sprunget Ca 7 gange med rytter og springer nu Ca 70-80 cm.
Han har ikke startet stævner, da ejers tid ikke har været til det. Dog har han deltaget i Sundby Fastelavn, hvor han var med i et stort optog igennem Amager - dette tog han i stiv arm og uden problemer.

Pinto er en hest med stor personlighed - men er ikke dominerende. Han er en hest der vil sin rytter og vil gerne udfordres og stimuleres, da han er en intelligent hest. Dette har ejer udøvet igennem horsemannship og diverse miljøtræning i ridehus. Ligeledes har ejer dyrket sin løbetræning med ham som håndhest.

Pinto er altid kærlig, glad og et stort nussehoved. Han vil gerne enderkendes og kan indgå i alle flokke, da han ikke gider ballade.

Pinto elsker sit "frie liv" og kan derfor ikke lide livet i boks. Derfor skal han stå i løsdrift eller paddok-boks. Pinto kan bedst lide hø, da wrap kan give en våd mave.
 
 

[Salg] Fantastisk allround hest

Sælges kun privat. Køber står for evt handelsundersøgelse. Al udstyr medfølger. Han har rødt pas og er forsikret igennem Tryg - Hvirket kan overtages.

Pinto er passet med alt.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 160882
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
hestepension Strandgården
Senest rettet 20 marts 2016 kl. 06:45, og har været vist 3305 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider