Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Alista Cleopatra

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Araber, andre  
 Hoppe
 13 år 
 154 cm
 Rød
Alista er en skøn allround hest, hun er 75 % fuldblodsaraber, så hun har lidt temperament. Men hun har en god samarbejdsvilje og hun er lærenem. Alista kan stå stille i flere dage og så kan man bare sætte sig op og ride. Helt urutinerede ryttere kan sætte sig op, og skridte rundt uden at hun prøver dem af.
Hun gør meget for sin rytter, og hun er nem at håndtere i stald, går fint ved siden af en ved ind- og ud-luk på fold og hun er nem i naturen. Hun er krybbebider men har ellers ingen unoder og hun kan håndteres i alle situationer.

Jeg var 13 da jeg fik Alista, og da var hun vandt til spring og gik LC klasser, men da jeg ikke er springrytter, gik jeg i gang med dressur træningen. Vi har dog løssprunget hende til 1 meter.
Hun var ikke så rutineret i dressur, og hun har ikke startet ret mange stævner uden for egen klub. Jeg har startet lidt LD1 med placering hver gang, og lidt mere LC1 dog uden placering. Alista har kapacitet til LA-klasserne med den rette rytter. Jeg var begyndt med træningen til LA1, men har ikke haft tid til hende på grund af studier, og det er også derfor jeg har valgt at sælge hende.
Alista kan læsses af én person, hvis man er lidt bestemt, men hun er ikke super trailervant.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200408292
F: Wareno
M: Ofelia
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 03 juni 2016 kl. 16:37, og har været vist 3188 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider