Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

El+Ararat

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Vallak
 19 år 
 155 cm
 Mørkebrun
Han er en ældre herrer, men det mærkes bestemt ikke. Han går fint dressur, springer og går fint i terræn og trafik. Han er dog opmærksom og vågen - En sød dreng der er nem at håndtere fra jorden. dog er han lidt svære at ride, da han kan være lidt af en drengerøv. Han er frisk og kan godt lide at arbejde. Han er energisk og ønsker korrekte signaler. Han reagerer ikke ret godt på sløseri. Han skal håndteres stille og roligt med en blid hånd, men samtidig skal han vide, hvem der er chauffør.
 
 
 
 

[Part] Fuldblods Araber søger part i skønne natur-omgivelser

Jeg har desværre fået nogle uheldige arbejdstider og grundet en tidligere skade(dog intet med ham) kan jeg desværre ikke tåle at ride så meget mere.
Jeg synes det er lidt synd for min dejlige dreng, da han gerne vil rides. Jeg søger derfor en der kan tage sig godt af ham og behandle ham godt, når jeg ikke selv kan være på gården.

Jeg ønsker en, der også gerne vil tage del i let staldarbejde. Han er opstaldet i Vassingerød lige ud til skoven, tæt på de to rideskoler, andre skove, grusgrav, osv. der er ridebane på stedet samt spring materiale.

Jeg ønsker den bedst passende person til min hest.
prisen kan vi snakke om, alt efter hvor meget du ønsker at ride og hvad du er villig til at hjælpe med i stalden og evt. ferier.
 
 
ID: HST 160741
F: Ararat
OX+2236
M: N.A. Elegantka
OX+1380
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 17 maj 2017 kl. 19:52, og har været vist 3049 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider