Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nyholms Sinatra

Billede
Video
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Vallak
 22 år 
 135 cm
 Rød
Sinatra er en 16 årig 2'er pony på 135 cm. Sinatra sælges udelukkende grundet tidsmangel, efter jeg er startet på gymnasiet og derfor stopper med at ride. Han går med fire sko, og er passet med alt. Han er sød og let håndterlig, og siger ikke noget til bl.a. smed eller klipning. Udover dette er han trafiksikker, og har aldrig været syg eller skadet i de 2,5 år vi har haft ham. Han er opmærksom af sind, og kan derfor let blive forskrækket, men dette har aldrig været et problem for mig.
Han elsker terrænet, og er blevet redet i skoven op til flere gange ugentligt. Da vi fik ham havde han lidt trailerproblemer, som udviklede sig grundet en dårlig oplevelse, men med hjælp fra diverse hestekyndige mennesker, har vi fundet en overskuelig og fredlig måde at læsse ham på - og derved løst problemet. Han står stille under transport, og har flere gange kørt fra Sjælland til Jylland.

Sinatra er en meget talentfuld allround pony, der hurtigt mestrer nye discipliner. Han blev i 2003 kåret som årets DSP hingst og fik bronze i dressur Championatet. Udover dette har han med en af hans tidligere ejere, startet la dressurstævner på C plan. Hans dressur kræver en genoptræning. Hans største talent og interesse, ligger dog inden for springningen, hvor han lige pt. springer Mb** til træning, med stort overskud og kapacitet til mere (Følg linket for at se hans resultater) http://go.rideforbund.dk/resultater/resultat-hest/rytter.aspx?hId=DRF.0006804
Her har han - med tidligere ejer - sprunget LA på distriksplan med placeringer. Udover dette har han sprunget 130 cm i enkeltspring, med massere af overskud. Han har derfor kapacitet til at nå langt - han kræver bare en rytter med de samme målsætninger. Han er en dygtig springer der aldrig tøver, stopper, og river sjældent ned. Udover dette er han hurtig og vender på en 25 øre. I de 2 år jeg har haft ham er han primært blevet brugt til en disciplin ved navn mountedgames. Her har han vist sig at være utrolig hurtig og villig til at lære. Han er bl.a. kommet i a-finalen ved de danske mesterskaber for par, samt kvalificeret sig til elite par ved store hestedag, hvor vi kom i en b-finale.
Han har fået nogle gode kvaliteter med fra mountedgames, som kan bruges i springningen, såsom hurtige acceleration, god til at stoppe op hurtigt, styrbarhed og ikke mindst de hurtige vendinger. Udover dette er han utrolig styrbar og blød i munden, og kan sagtens rides kun iført en rebgrime.

Video fra 2013 da han sprang 130 med en tidligere ejer:
https://www.youtube.com/watch?v=XmyGg31-HjA
 
 

[Salg] Talentfuld og rutineret allround pony!

Sinatra står på vores egen gård i Helsingør, hvor han kan prøves. Hvis vejret er til det, kan vi evt. Låne vores nabos springbane. Sinatra koster som udgangspunkt 30.000 kr. men vi er mest af alt interesseret i, at han får et godt hjem. Prisen er Inkl. Alt hans udstyr, da jeg som sagt stopper med at ride. Herunder medfølger bl.a.:
- Rambo micklem trense
- Stübben saddel
- Dækkener til hele året - de fleste er kun 1 år gamle
- Proffessionel choice gamacher
- Massevis af andre gamacher, tæpper, lændedækkener, klokker, underlag m.m
- Mordox - fra helt flade til kæmpe store
- Grimer, trækketov, rebgrimeSAMLET PRIS:::

Sinatra kan sælges samlet med vores hestetrailer for en billig pris. Traileren er en Humbauer Pegasus årgang 2000 m. sadelrum. Synet i maj 2014, og fejler ikke noget. Pris for Sinatra samt trailer er 45.000kr.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: SPH 131
0006804
208333200006804
F:   Link
ESPH 107
(SP DK)
M: Mølledals Rossi   Link
BSDH 109
(SP DK)
MF:
ESPH 86
(SP DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 09 november 2016 kl. 16:41, og har været vist 4399 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider