Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nagli

Billede
 Islandshest  
 Vallak
 10 år 
 140 cm
 Dun
Nagli er en rigtig dejlig og positiv hest som vil give den rigtige rytter en god ridetur hver gang. På banen derhjemme er han altid sød og rolig og yder sit bedste. I skoven kan han godt være lidt opmærksom på tingene og lidt frisk, han skal derfor have en rutineret rytter som ikke er bange.
Han trænger til mere træning i tølten men den ligger lige til, de 3 grundgangarter sidder lige i skabet. Passen er ikke trænet men er prøvet. Han er altid en fornøjelse at have med i byen. Han startede sit første træningsstævne i efteråret og fik rigtig god kritik af dommerne. Lige nu har han holdt vinterpause men vi skal i gang men at træne og ride nu.
 
 
 
 

[Part] Rutineret rytter søges til Islænder i Ugerløse

Vi søger en stabil voksen rutineret rytter 2-3 gange ugentligt som ikke er bange for hvis han bliver lidt frisk. Du skal være selvstændig og selvkørende, for vores problem er at vi ikke har så meget tid til at ride som Nagli har brug for. Parten koster ikke noget og Nagli går i løsdrift så der er ikke krav om staldarbejde men bare om at du kommer og rider som aftalt.
Ring til Anne for en snak eller en prøvetur.
 
 
ID: HST 160696
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 06 februar 2016 kl. 18:15, og har været vist 277 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider