Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Expensive Spot

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Paint  
 Vallak
 11 år 
 148 cm
 Broget
Expensive Spot, i daglig tale bare Expensive, er en super fin pony der vil gøre alt for den rette rytter.
Han skal rides med en fast hånd og sæde, og følsomme schenkel-er, da han reager meget hurtigt på sin rytters signaler. Han er meget fremadgående, og bestemt ikke en pony der skal drives på.
Han er en speciel pony, der kræver meget opmærksomhed, en rutineret rytter og en masse kærlighed! Han er ikke en børne pony, dermed ikke sagt at han ikke kan omgås børn, min egen nevø på 10 har skridtet rundt alene. Men til daglig ridning har han brug for en rutineret rytter, der ikke er nervøs af sig, da han er en følsom pony der reagere på sin rytters signaler med det samme.
Jeg har selv til redet ham, så jeg ved alt hvad der er at vide om ham. mht til stævner, temperament osv osv.
Expensive har prøvet en masse forskelligt, men hans største talent ligger dog i springning, hvor jeg dog kun har startet La, pga manglende ressourcer mht. kørsel osv. til træning springer han pt. hvad der svarer til mb, har sprunget 145cm på enkeltspring. Han glor ikke på pynt osv, kan springe alt med rette rytter.
Han er startet i dressur til lc, pga min manglende interesse, men han kan med let hed lave schenkelvigninger, versader, changementer, osv
Han er også redet i Distance (4.plads i 25 km til hippoden), Western, hvor vi har startet lidt forskelligt bla. med kvæg. Ponygames, hvor vi kvalificerede os til DM.
Han er også redet terræn, og ponytrav, dog ikke konkurrence
Han er super let at have med i byen, går lige op i trailer.
Han er helt klart en pony med en stærk personlighed og sine egne meninger til tingene, men når først du har vundet hans respekt, er han verdens bedste ven.
Super sød på stald, dog lidt kilden under maven og ved lysken når man strigler, men ellers ingen problemer.

Han søger en rutineret rytter, der ikke er bange for lidt fart og til tider en smule ballade. Og en rytter der kan få udnyttet hans store kapacitet. Jeg foreslår at han skal prøves et par gange inden køb, så man har en ordenlig fornemmelse af ham.
Er også villig til at lade ham komme på prøve, da jeg vil sikre mig et sted han forhåbentlig kan være i rigtig lang tid.

Grunden til at han skal sælges er udelukkende at jeg er blevet for gammel, og jeg skal ud og rejse til sommer. Det har været en svær beslutning, men det er det bedste for ham.Jeg kan kontaktes på mobil alle hverdage og weekender.

Passet med alt, vac, ormekur, smed, tandlæge.. 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208210000203206
F: Charlies Spin Doc
American Paint Horse
M: Ann Beth
American Paint Horse
MF: Charlies Nightlark Jr
American Paint Horse
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Konkurrence
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 marts 2016 kl. 12:49, og har været vist 1267 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider