Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Idom Aadahl's Mary

Billede
Billede
Billede
Billede

 Tinker  
 Hoppe
 18 år 
 158 cm
 Plettet
Mary er en stor flot tinkerhoppe, med et helt unik temperament og ridelighed. Hun er uovertruffen til den usikre eller ældre rytter. Hun kan rides overalt, storby eller på landet, langs stærkt befærdede veje, sammen med andre eller alene.

Hun er redet ca. 2 gange om ugen de sidste mange år, både dressur og på tur. I dressur kan hun øvelser til LB-LA niveau. Hun er også glad for at springe små spring.

Hun er kåret i både Irish Cop og Tinkerforeningen, ved sidste kåring for 1½ år siden i Tinkerforeningen blev hun dagens bedste hoppe - 1. Premium + star.

Hun har lavet 2 rigtig finde føl.

Hun har de sidste 3 år deltaget i Roskilde Dyrskues store hesteshow som repræsentant for Tinkerforeningen samt været med i Tinkerforeningens eget show. Hun har i deres eget show gået forrest, fordi hun også blandt tinkerne er den mest stabile, hvor absolut intet kan bringe hende ud af fatning.

Jeg har ejet hende siden 2008, hun ser lige så flot ud i dag som da jeg købte hende, der er mange gode år i hende i endnu. Mary er trivelig, så foderudgiften er meget begrænset. Hun går uden sko og har altid gjort det.

Mary er vandt til at blive lukket på græsfold fra tidlig morgen til eftermiddag/ aften alt efter årstid.

Mary er trailervandt, går bare lige op og kan fint læsse af en person. Hun er passet med vaccinationer og tandraspning ? er lige blevet ordnet.

Jeg ønsker et godt og blivende hjem til Mary og håber at finde den helt rigtige ejer til hende, der kan give hende gode forhold og vil sætte pris på hendes fantastiske temperament og rideligehed.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: TF 172
200402297
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 januar 2016 kl. 16:45, og har været vist 2531 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider