Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shakira

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Hoppe
 15 år 
 158 cm
 Sort
Shakira er en ukompliceret hoppe, med et hjerte af guld. God som dagen er lang og er altid klar på værste. Hun besidder nogle fantastiske gangarter, trods hendes ?Shakira? hofter, hvilket ligger til navnet ? hehe. Hun er energis i alle sine gangarter, hvor specielt hendes trav og galop bør fremhæves.

Hun er en hoppe med stort H? men når alt kommer til alt så er hun blid som et lam. Jeg har aldrig haft problemer med hende i form af sygdom, problematikker under ridning, staldunoder eller ved turridning ? generelt er hun fantastisk.

Shakira er min første hest nogensinde. Jeg fik hende i alderen af 10 år, hvor hun dengang blot var 5 år og ej tilredet. Vi har derfor bygget et enormt stærkt bånd op bl.a. ved hjælp af horsemanship, men også blot ved den daglige kontakt og masse-kærlighed.

Hun er mit kæreste eje og sammen har vi oplevet meget og forhåbentlig er der en masse skønne år endnu. Bl.a. går jeg og leger med tankerne om at ifole hende her til sommer. Har endelig fået de gamle med på ideen og, hvis det skal være er det ved at være på tide. Så vi krydser fingre for en frodig sommer, med brunst, så hun kan blive svabertestet for bakterier og så ellers derudaf. Så jeg krydser fingre for en lille efternøler!

Jeg ved med sikkerhed at hun vil være en perfekt mor, netop pga. hende temperament, men i den grad også pga. hende erfaringer. Hun har netop førhen været plejemor for føl, når deres mor ikke gad lege, så tog hun blot over. Dertil har jeg en mani, om sommeren, med at tage et tæppe og ligge mig op til hestene å folden, hvor Shakira trofast står med min side og tjekker til mig i ny og nø, om jeg nu trækker vejret.

Stævner bliver der desværre ikke så meget af, og der må jeg som ejer tage det på mig, da jeg generelt ikke er støvneminded trods Shakira vil finde det fantastisk. Så som ejer må jeg få nosset mig sammen, så vi kan komme ud og give den gas og føre os frem. Hun er jo guuuuude skøn.

Men vi har dog startet adskillelige kür-programmer, hvor vi har revet sejr med hjem hver gang. Det seneste kür-stævne vi har startet var d. 4/10-14. Der blev ikke tid til opvarmning pga. dommerne fumlede med musikken, men Shakira, jeg og vores partnere tog den i stiv arm og jeg har aldrig oplevet Shakira være så målrettet ? og vi rev selvfølgelig en førsteplads med hjem!

Men et er hun elsker dressur og generelt det at lave noget, så elsker hun også at springe og dertil svømme. Vores rekord er på 105 cm, hvilket jeg finder overvældende da vi ikke har den største tilgang eller træning heraf.

Når det kommer til Shakiras fortid og dertil afstamning, så kender jeg desværre ikke til nogen forældre, hvilket selvfølgelig medfører til ingen stamtavle heraf. Dog ved jeg, fra tidligere ejer, at hun blev fragtet fra Holland til DK som føl. Men stambog eller ej, gør det hende ikke mindre attraktiv eller elskelig i mine øjne.

Hun er min prinsesse og det ved hun udmærket. Hun bliver forkælet i hoved og r*v og hun elsker det. Så som ovenstående er hun balanceret, omsorgsfuld, kærlig og fræk hoppe, som altid har hjertet på det rigtige sted.

OBS:
Vi har for resten påbegyndt undervisning hos youngrider Cecilie Lyndrup, hvilket virkelig har givet os et kæmpe skub i numsen. Hun har- og udvikler sig så flot og jeg kunne ikke være mere tilfreds og stolt over hende, specielt fordi hun er et kæmpe legebarn ? mit legebarn.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200208666
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 januar 2016 kl. 19:32, og har været vist 41 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider