Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sleipnir

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Vallak
 7 år 
 140 cm
 Brun
Annoncen tilhører hele 3 islændere.
Jeg har 3 herlige og forskellige islændere med hver deres personlighed. Mulighed for at ride den man passer med - eller også skifte, og på denne måde også få lidt ekstra udfordring.

Sleipnir er en islænder vallak på 7 år. 5 gænger. Han er tilredet, men er ikke så langt i uddannelse. Han står pænt på staldgang, og gør alt for en godbid :-) Han skal drives mere på end han skal holdes igen. Vi er kommet så langt at han egentlig gerne går meget frem selv nu, og også kan klare en galop tur. Jeg (og andre) kan sagtens ride ham i trafik. Han har oplevet masser af lastbiler, busser, traktor og biler med alt for meget fart.. Min kæreste som startede med at være nervøs i omgang med heste har via Sleipnir lært både at være sammen med heste, men tør også sagtens ride ham selv i ud i naturen og trafikken. Han bliver også redet af en pige på 13 i det fri. Han kræver dog man kan sige fra, når han lige får sin egen vilje omkring hvilken vej, tempo eller andet.

Tigull er en rødblak islænder på 7 år. Der er gang i ham, og han er frisk på der kommer lidt tempo på turen. Han er bestemt ikke et nussehoved, og her skal man være forberedt på lidt opdragelse på staldgangen. I ridningen kan han rides via små hjælpere. Man skal dog kunne slappe af - også når det er i højt tempo, for at han slapper af. Foretrækker tølten, som dog ikke er helt på plads.5 gænger. Professionelt tilredet. Mulighed for at træne ham op i at springe. Har prøvet 2 gange og han har lysten.

Jóka er en islænder hoppe på 6 år. Sort-blak. Mere info kommer.
 
 
 
 

[Part] Part til Sleipnir

Jeg søgen en som har lyst til at ride en gang i mellem (gerne en dag om ugen +\- efter hvad man nu har mulighed for).
Jeg har tre islændere og kunne godt bruge en som havde lyst til at ride ture, så de kan komme af sted sammen. Der er ikke en rigtig ridebane på stedet. Vi har bare lavet en firkant på marken, hvor der så og så er sat lys op, så der er mulighed for at ride om vinteren.
 
 
ID: HST 160503
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 13 september 2017 kl. 16:03, og har været vist 4362 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider