Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sleipnir

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Vallak
 14 år 
 140 cm
 Brun
Annoncen tilhører hele 3 islændere.
Jeg har 3 herlige og forskellige islændere med hver deres personlighed. Mulighed for at ride den man passer med - eller også skifte, og på denne måde også få lidt ekstra udfordring.

Sleipnir er en islænder vallak på 7 år. 5 gænger. Under middel vilje, men kan være stædig. Han er blevet redet af en pige på 10 i det fri. Rigtig nem på staldgang. Kan stå uden at være bundet og børn kan selv hygge om ham.

Tigull er en rødblak islænder på 7 år. Fremdagående. Han er bestemt ikke et nussehoved, og her skal man være forberedt på lidt opdragelse på staldgangen. I ridningen kan han rides via små hjælpere. 5 gænger.

Jóka er en islænder hoppe på 6 år. Sort-blak. 5 gænger. Fremadgående. Rigtig selskabelig. Nem på staldgang. Har brug for lidt støtte fra rytter til at guide.

Mulighed for: rideture, springe, klikkertræning, agility - hvad man nu har lyst til :-)
 
 
 
 

[Part] Islændere

Jeg søgen en som har lyst til at ride (eller andet) en gang i mellem (gerne en dag om ugen +\- efter hvad man nu har mulighed for).
Jeg har tre islændere og kunne godt bruge en som havde lyst til at ride ture, så de kan komme af sted sammen. Der er ikke en rigtig ridebane på stedet. Vi har bare lavet en firkant på marken, hvor der så og så er sat lys op, så der er mulighed for at lave forskelligt på dette stykke om vinteren. Jeg rider også ud om vinteren - også selvom der er mørkt.
 
 
ID: HST 160503
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 24 april 2018 kl. 15:38, og har været vist 11100 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider