Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

O'Malley

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hingst
 3 år 
 135 cm
 Broget
O'Mally, i daglig tale kaldet Mally er en dejlig hingstebasse på 1,5 år. - Han er født d. 23/4 2014 ? han er lige nu omkring 135 cm, men forventet stangmål er omkring 150 +/-. Han er vant til trafik, børn, hunde og katte. Han kan løfte forhovene uden problemer ? baghovene kan han også, men det skal stadig trænes lidt. Han kan trækkes med og har været på ture i skoven uden mor ? da han var 14 dage gammel kom han med på sin første tur som håndhest og han har efterfølgende været med på mange ture. Både med mor, men også en anden hest fra flokken, så han har været ude og se lidt af verden. Han går til daglig på fold med 7 andre heste, blandt andet hans halvbrødre på 1,5 og 2,5 år, så han er godt socialiseret.
Han har haft underlag, tæpper, plastikposer og dækken over sig, og han tager det hele i stiv arm. Han er generelt bare en rigtig stor fornøjelse at arbejde med.
Han går stadig på fold med hans mor og diger også stadig en gang i mellem, men han har ikke noget problem med at være væk fra hoppen. I sommers var hoppen på 2 dages ferie, og han vrinskede dårligt nok da hun kom hjem igen, så fravænning bliver nok ikke et problem. Sidste vinter stod han i boks for sig selv og i denne vinter skal han gå i løsdrift med hans brødre og vores 2 ponyer.
Mor er sortbroget og cirka 1.57cm og far er rødbroget og cirka 150cm. Ingen af hans forældre er kåret ? morfaren er dog.
Jeg har ingen fast pris, da jeg prioriterer et godt og blivende hjem højst, men kom med et realistisk bud.
Han står på Sydfyn, 5700, Svendborg.

 
 

[Salg] Hingsteplag sælges!

Han sælges med nogle dækkener og grimer, vaccination og pas.

Pris: 7.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 160316
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 11 november 2015 kl. 12:15, og har været vist 75 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider