Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Beauty

Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 13 år 
 138 cm
 Brun
Beauty er en dejlig pony, som vil være en god lærerpony. Beauty kan alle øvelserne op til LA4, hun skal dog lige friskes lidt op, da hun i de år vi har haft hende, ikke har gået mere end LA1.
Hun skal dog vide at det er rytteren som bestemmer, da hun ved hun er stærk. Beauty er rolig på staldgangen, i bokse og på folden, kan dog ikke lide at få spændt sin gjord for hurtigt, så kan hun godt finde på at nappe. Det samme gælder hvis man ønsker at give hende godbidder, så skal dette helst gøres i krybben, da hun er meget madglad og ikke kan styre at få noget andre steder end i krybben.
Beautys force er dressuren. Hun er dejlig nem at for til at gå pænt, bare en lille smugle fremad og så løfte lidt i tøjlen og så er hun der, lækker at ride for en dressurrytter som vil noget. Beauty springer også gerne, pt. op til 1 meter, med lidt træning kunne hun måske godt komme længere. Hun elsker også en tur i skoven, meget gerne hvis det kan gå lidt stærkt men tager også gerne en skridtur. Har du lyst til en badetur, er hun også med på det. Hun skal dog helst være i selskab med en anden hest med mindre du langsomt vender hende til at ride ud alene.
Det skal lige nævnes at Beauty har sukkersyge, dette genere hende ikke i hverdagen og der vil ikke være nogen ekstra udgift sålænge hun ikke bliver overfodret, får for mange æbler og/eller gulerødder, da de indeholder sukker, samt bliver motioneret næsten dagligt, for at holde hendes vægt nede.
Alt i alt er Beauty en sød, dejlig og meget madglad pony. Holder man sig til foderplanen, er hun en meget nøjsom hest.
Beauty har i dag lang man.

Beauty er helt sikkert en ridetur værdig.

 
 

[Salg] Dejlig Fjordhest/pony på 138, til salg.

Beauty sælges for Hesselrød Rideklub, hvor hun har boet ide sidst 3 år. Der medfølger grønt pas, ejercertifikat og grime.
Beauty er passet med alt og har sko på forben.

Kun salg men hjem før pris

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 208333200409167
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 november 2015 kl. 11:03, og har været vist 362 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider