Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bacardi

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 19 år 
 148 cm
 Mørkebrun
Efter længere overvejelse har jeg valgt at sætte min pony Bacardi til salg. Bacardi er en blanding mellem fuldblodsaraber og new forrest. Af temperemant er han meget rolig og medgørlig og vant til at omgås alle slags dyr samt store maskiner. Dog har han en smule temperament og er stædig, hvilket gør, at han skal have en bestemt rytter, som også kan håndtere ham med hård hånd.

Han har stået stille det sidste årstid pga. min manglende tid, men før det er han redet 6 ud af ugens 7 dage i både dressur, spring og tærren.
Han er en all-round pony, da han bare kan det hele. I dressur har han startet LB, men da han har nogle super gangarter kan han meget nemt komme længere. I springning er han også bare super og har et stort talent. Her har vi startet LA.. Vi rider også meget i skoven, så han er vant til at komme ud i alt slags tærren og se forskellige ting.
Endvidere er han også typen der kan stå stille i en måned, uden at man kan mærke det. Derfor vil der heller ikke være nogen problemer med at få ham i gang igen efter dette års pause, hvilket jeg selvfølgelig også gerne hjælper med.

Jeg fik selv Bacardi da jeg var 12 år og har nu haft ham i 8 år. For mig var han den perfekte lærerpony, da han gav mig udfordringer og ligeledes er en pony med meget potentiale hvis han har den rette rytter.
I disse 8 år, har han heller aldrig været syg og er helt rentgående.

Så hvis du mangler en pony enten til lange gode skovture, dressur eller spring, så er Bacardi den perfekte pony. Hvad han sælges som, er jeg ligeglad med, da jeg bare ønsker han får det godt og kommer i rette hænder.

Sted før pris
 
 

[Salg] Super all-round pony sælges

Privat salg

Pris: 11.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 160227
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Ditte Smalbro
Senest rettet 26 oktober 2015 kl. 11:21, og har været vist 2144 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider