Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jamie

Billede
Billede
Billede
Billede

 Småhest, blanding
 Vallak
 14 år 
 154 cm
 Brun
Jamie er en sød og omgængelig 13-års vallak, brun med hvide sokker og hvid blis - og dejlig frisk under rytter, så han er ikke for nybegyndere. Han er godt bygget med robuste ben og fine gangarter. Han er let at håndtere, herunder at hente på folden. Han er først tilredet som 6-årig, og vi arbejder meget med både dressur og spring. Jamies dressurlærer vurderer, at han vil kunne komme til at gå LA-klasser, og måske derover, og i spring har han et godt afsæt og har potentiale, men er stadig under oplæring. Jamie står på en lille hyggelig gård med 10 heste to minutter fra Tømmerup Sportsrideklub og Kastrup Tårnby Rideklub.
 
 
 
 

[Part] Sød vallak, frisk under rytter, søger part

Jamie er dejlig frisk under rytter, så han er ikke for nybegyndere, og man skal kunne ride med rolige hænder. Parten kan være teenager eller voksen med rideerfaring. Parten må bruge Jamie til dressur, turridning og horsemanship, og de første 1-2 uger skal man arbejde med ham fra jorden for at få et godt forhold til ham. Parten skal gå til dressurundervisning hos samme underviser som ejer gør. Når både parten og Jamie er parat, må parten gå i gang med spring, og efterhånden deltage i stævner efter aftale. Vi søger en part 3 gange om ugen, pris-idé: 1200 kr. Vi kan evt gå ned til 2 gange om ugen.

Pligter: Muge boks, give rent vand, ride og strigle/ordne Jamie, de dage parten har ham. Som part skal man være pålidelig og ærlig, så vi er trygge ved at Jamie bliver passet og redet som aftalt, og at man melder afbud, hvis man er forhindret. Hvis parten er i tvivl om noget som helst hjælper vi hellere end gerne, ligesom kulturen på opstaldningsstedet er meget venlig og hjælpsom, og ejerne tilgængelige med råd og vejledning.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200309581
F: Hatti
Welsh Cob
M: Navn ukendt
Dansk Varmblod
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 16 januar 2016 kl. 17:59, og har været vist 1178 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider