Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jamie

Billede
Billede
Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Vallak
 14 år 
 151 cm
 Brun
Sød og omgængelig vallak, passet med alt.
Jeg ser mig desværre nødsaget til at sælge min dejlige vallak Jamie, da jeg efter en fejloperation ikke må ride ham mere. Lige nu bliver han redet af en 13 årig pige. Jamie kræver en rytter, der gider at bruge tiden på ham og som kan sætte ham på plads, da han til tider kan være en gadedreng.
Jamie er en meget venlig hest og har aldrig bidt eller sparket hverken mennesker eller dyr.

Jamie er supergod på tur og er 99% trafiksikker. Han kan rides alene og sammen med andre, og han er til at tænde og slukke, og har ALDRIG bukket! Det er meget sjældent, at han bliver bange for ting, og hopper kun til siden. når det endelig sker. Han kan både gå forrest og bagerst uden der opstår dumme situationer.

Han har både gået spring og dressur hos os, og har haft nogle gode starter. Han ligger altid i top 3 på klubplan. Han elsker alt lave noget og er nem at have med i byen. Han har meget potentiale inden for spring.

Helt ren i røntgen (billeder fra marts).

Prisen er til forhandling ved rette hjem.

Link til ridehesten med uddybet beskrivelse og billeder.
http://www.ridehesten.com/salgsheste/jamie/44315
 
 

[Salg] All round hest

hjem før pris

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Sød vallak, frisk under rytter, søger part

Jamie er dejlig frisk under rytter, så han er ikke for nybegyndere, og man skal kunne ride med rolige hænder. Parten kan være teenager eller voksen med rideerfaring. Parten må bruge Jamie til dressur, turridning og horsemanship, og de første 1-2 uger skal man arbejde med ham fra jorden for at få et godt forhold til ham. Parten skal gå til dressurundervisning hos samme underviser som ejer gør. Når både parten og Jamie er parat, må parten gå i gang med spring, og efterhånden deltage i stævner efter aftale. Vi søger en part 3 gange om ugen, pris-idé: 1200 kr. Vi kan evt gå ned til 2 gange om ugen.

Pligter: Muge boks, give rent vand, ride og strigle/ordne Jamie, de dage parten har ham. Som part skal man være pålidelig og ærlig, så vi er trygge ved at Jamie bliver passet og redet som aftalt, og at man melder afbud, hvis man er forhindret. Hvis parten er i tvivl om noget som helst hjælper vi hellere end gerne, ligesom kulturen på opstaldningsstedet er meget venlig og hjælpsom, og ejerne tilgængelige med råd og vejledning.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200309581
F: Hatti
Welsh Cob
M: Navn ukendt
Dansk Varmblod
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 juni 2017 kl. 21:37, og har været vist 1257 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider