Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Buskbjerggaards Hollywood

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Hoppe
 16 år 
 165 cm
 Brun
Jeg søger en STABIL, venlig og ansvarsbevidst dressurrytter (+18 år) til min 15 årige oldenborger hoppe - Hollywood.

Jeg er selv 17 år og går i 2.g i gymnasiet, derfor kan det at have en hest godt være lidt tidskrævende. :-)
Jeg har haft min skønne hoppeloppe siden juni 2012. Hollywood også kaldt Holly er en smuk og sporty oldenborger, med sin helt egen personlighed og en anelse hidsigt temperament. Holly er en rigtig madamme specielt i boksen og på staldgangen, derfor skal man af og til have en hård hånd, og ikke skræmmes af hoppenykker. Samtidig er hun dog så blid og godmodig, og hun redder ens dag med sit humør og sine sjove vaner. Holly er lidt af en enspænder, og bryder sig ikke så meget om de andre heste derfor holder hun sig gerne i baggrunden på folden b.la. :-)

Holly går super fint i alle tre gangarter. Dog behøver hun en god, lang og rolig opvarmning, og så går hun ellers med 100 km/t, klar til LA. ;-) Pt. går hun LB til træning, men hun har kapacitet til LA øvelser. Holly kan godt være en udfordring, men så snart man giver hende lidt plads og har en rolig hånd, så giver hun en masse igen og går så fint!
Holly er derudover en ualmindelig skøn skovturs hest, som man kan ride alt fra skridt til gode, lange galopper på. Jeg har startet et par distancestævner på 25 km sammen med Holly, hvilket hun klarede rigtig godt alle gangene. Desuden kan hun sagtens ride alene i skoven.

Jeg har haft parter til Holly før, dog er de desværre blevet forhindret med hensyn til uddannelse osv. Derfor søger jeg med lys og lygte efter en ansvarsbevidst part, der vil tage godt hånd om min kære hest, og træne hende i dressur, selvfølgelig vil der også være plads til skovture, hvis det kunne friste.

Holly står opstaldet på Parcelgården i Glostrup 2600. Hvor der er to store ridehus, en skov lige op til rideskolen, stor udendørs springbane og gode åbningstider.
Jeg søger en part til to gange om ugen til 1000 kr og dressurundervisning hver onsdag til 140kr.

Jeg håber at høre fra dig! :-)
Kh. Louise.
 
 
 
 

[Part] Frisk og erfaren oldenborger hoppe søger stabil dressurpart!

Jeg ønsker som sagt en sød og stabil dressurpart, som har lyst til at udvikle sig sammen med min hest, og skabe et godt samarbejde. :-)
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 0106766
208333200106766
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 28 april 2016 kl. 22:04, og har været vist 1600 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider