Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lille Skyttehus Arcon

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 10 år 
 165 cm
 Brun
Arcon er en dejlig 8 års vallak efter Bøgegårdens Apollo med masser af udstråling og personlighed. Jeg har haft Arcon siden maj 2012, og han har siden da udviklet sig fra at være en hest man knap nok kunne ride rundt på, til en dejlig springhest med super kapacitet.

Arcon er en meget nysgerrig hest som elsker opmærksomhed og vil helst gerne have opmærksomheden på ham konstant. Han er en sjov og kærlig hest som man ikke kan andet end at blive i godt humør af.

Da modet og lysten til at springe højt og starte stævner ikke har været der, har Arcon og jeg desværre ikke deltaget så meget på stævnepladserne. Dog har Arcon altid vist sig fra sin gode side når vi har været af sted, og har altid opført sig som han havde gjort det hele sit liv.

Arcon er en hest med masser af potentiale indenfor springningen, men da jeg ikke føler at jeg længere har tid og overskud til at ride ham og tage ham med til stævner, så ønsker jeg at finde et godt hjem til ham hvor han kan komme ud og lave det han elsker, nemlig at springe og vise sig frem.

Arcon er ikke det helt store dressurtalent, men han kan de mest basale øvelser indenfor dressur. Hans talent ligger mest indenfor springningen, hvor han altid gør sit bedste. Han har en fin kapacitet, og vil med den rette rytter nok komme langt indenfor springningen.

Arcon går pt LB til stævner og springer LB og LA til træning.

Dog er Arcon også en meget følsom hest i munden og kræver derfor en rutineret rytter med en rolig hånd. Han er dog stadig en meget nem hest at have med at gøre, og er altid sød og rar at have med at gøre.

Video kan tilsendes

ET KIG VÆRD!
 
 

[Salg] Dejlig springhest med super kapacitet og udstråling

Ingen bytte

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333DW0703111
F:
DVE 767
(DV DK)
M: Lasonet
DH 3269
(DV DK)
MF:
DVE 356
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 22 september 2015 kl. 09:15, og har været vist 372 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider